Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] moja srebrna a4:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie nie bawię się w VT, czasami coś porzeźbię a wolę bardziej Corela od Adobe, kiedys robiłem w reklamie na Corelu i tak pozostało. Dzięki, na żywo ciut lepiej wygląda i jeździ, tj. przez 1,5 roku jeszcze mi się nie opatrzyła B7ka :)

Opublikowano

pomyslalbym nad kierwonica z multifunkcja bo jest to bardzooo wygodna sprawa - nie wiem jak w b7 jest z ergonomia w b6 jest ...moge powiedziec srednio

Powiem Ci że ta multi kiera jest nawet bardzo ergonomiczna. Po przesiadce na inne auto bedziesz szukał sterowania w kierownicy.

Opublikowano

bardzo ładna furka taka podobna do Vario - techa :mysli: ....RNS_E podstawa jak chcesz audio zmieniac.... do tego felga szyby ciemne a reszte potem bedziesz powoli sobie modzil :good:

Opublikowano

Powiem Ci że ta multi kiera jest nawet bardzo ergonomiczna. Po przesiadce na inne auto bedziesz szukał sterowania w kierownicy.

Tak wiem to od vectry juz tak mam , dlatego audi szukalem tylko z taka opcja plus oczywsice reszta extrasow . Dla mnie bez podklokietnika i kiery multi nie da sie jezdzic. Aczkowliek jak juz mowilem w B6 jest taka se ta ergonomia tutaj opel bil na glowe podobnie jak z regulacja lusterek tez mi sie ten joystick nie podoba. W b7 moze byc duzo lepiej nie wiem nie jezdzilem :).

Opublikowano
  • Autor

ergonomia tzn:>? co daje? inwestujac w audio lepiej zrobic to rns-wiadomo lepszy design czy lepiej zakupic jakiegos alpine?

Opublikowano

ergonomia tzn:>? co daje? inwestujac w audio lepiej zrobic to rns-wiadomo lepszy design czy lepiej zakupic jakiegos alpine?

mialem na mysli rozklad przyciskow i latwosc manipulacji nimi . bez odrywania wzroku od drogi . Jednym slowem maja byc pod reka odpowiednio . Jak juz pisalem w B6 srednio mi to lezy mimo ze juz troche jezdze to jednak w oplu bylo lepiej.

Ja bym bral RNS-E nie jestem zwolennikiem nie ori sprzetu do samochodu a szczegolnie radia bo czasem to wyglada jak na swini siodlo .

Opublikowano

Z tego co wiem to B6 i B7 mają 99% taki sam środek, jedynie kiery się zmieniły i tapicerki, jak dla mnie ergonomia B7 jest idealna, w AR 155 było tak samo, czuję się w B7 jak w dobrze skorojonym gangu a np. w A6 jak o rozmiar za dużym a w A8 to jak młody wilk hihi, wszyscy patrzą więc i tak zostanę przy A4 i jak bóg da następne będzie B8 Avant, jak zainstaluję Alpinę to wrzucę foty :) na 100% integracji kolorystycznej tj biały i czerwony a ramka pasuje do srebrnych dekorów.

Siemka

Opublikowano
  • Autor

zarzuc foty koniecznie a co do nowego autka do oczywiscie oby sie udalo. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam nadzieję, że montaż się uda i sterowanie z kierownicy będzie działało, co do FISa to dawno temu wyłączyłem wyświetlanie funkcji radia żeby się przyzwyczaić do nie OEMowego radyjka.

Opublikowano
  • Autor

to zarzuc fotki z dnia i nocy jak sie komponuje wnetrze a kiedy mozna sie spodziewac?

jaka cena wrzucenia do audiczki xenonow lub bi xenonow i czym to sie rozni? co myslicie o zarzuceniu ringow?moze jestem wiesniak ale niekiedy mi sie to podoba i w niektorych autkach. Widzialem na forum post z ringami diodowymi i powiem szczerze ze nawet apetycznie to wygladalo.

Opublikowano

Hmm, ringi w Audi bleeee!!!. Xenony na ebay z przejściówkami i przetwornicami dostaniesz ale nie wiem za ile, nie przywiązywałem do tego wagi, jak już to bierz BiXenon bo wtedy długie masz też xenowe i efekt zajewisty. Fotki jak da radę to w sobotę wrzucę :) hope so.

Siemka

Opublikowano
  • Autor

i jak z tymi fotkami? czyli ringasy odpadaja? hmm przemysle to jeszcze:) jaki mniej weicej koszt xenonow? duzo z tym roboty?

Opublikowano

Ringi to opatent BMW i niech tak pozostanie :)

Opublikowano
  • Autor

to jakie swiatelka polecasz?:> Ty swoja audiczke masz chipowana?

Opublikowano

Tak, Rogalotti mi poprawił humor i sprawił, że BRE na rumuńskiej suszarce chodzi teraz tak jak powinien. Parametry w opisie :)

Światła ORI Bi Xenon np. z ebaya.

Opublikowano
  • Autor

"że BRE na rumuńskiej suszarce chodzi teraz tak jak powinien" tzn:>? chipowales? ile Cie to kosztowalo? powiedz mi czy odbija sie to duzo na spalaniu?

wiesz cos moze o przerabianiu swiatelk na led przod / tyl?

Opublikowano

Co do kosztów to PW do Rogalottiego, spalanie średnio 1,0-1,5 litra mniejsze. O ledach szukaj na forum w dziale "stylingu".

Pozdro

Opublikowano

Hmm, ringi w Audi bleeee!!!. Xenony na ebay z przejściówkami i przetwornicami dostaniesz ale nie wiem za ile, nie przywiązywałem do tego wagi, jak już to bierz BiXenon bo wtedy długie masz też xenowe i efekt zajewisty. Fotki jak da radę to w sobotę wrzucę :) hope so.

Siemka

Hmm bedziesz oslepial ludzi ... takimi lampami . Potrzeba calego systemu awiec do tego co napisales system samoregulacji - bardzo wazna rzecz zeby nie denerwowac nie potrzebnie innych kierwcow + spryskiwacze w zderzaku ... ogolnie montaz ksenonow to duzy wydatek chyba ze chcesz zrobic to po kosztach i psuc atmosfere na drodze . Mnie i napewno nie tylko mnie bardzo denerwuja ksenony nie ori na drodze.Ale decyzja nalezy do Ciebie

Opublikowano

mmcv ma rację, pisałem skrótowo

pozdro

Opublikowano
  • Autor

kurcze troche sie przerazilem..naprawde tyle z tym roboty i meki?