Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w koncu bedzie GTA V na PC juz widze 2 x lepsza grafike oraz wiele modyfikacji :decayed:

Grand Theft Auto V Coming this Fall to PlayStation 4, Xbox One and PC | Rockstar Games

stary , z całym szacunkiem ale zapomniałem juz jak wyglada GTAV , przeżarła mi sie :grin: ale miłego ciupania w to starocie :wink:

Moskal wiem o tym i pisalem w tamtym roku :wink: ze Rockstar chce zgarnac kase dwukrotnie za ta sama gre... tyle ze jest roznica bo PC daje wielkie mozliwosci modzenia gry

Gra nie tylko wyglada 2 - 3x lepiej :whistling: sa rowniez inne dodatki... czegos takiego nie ma i nie bedzie na konsole :wink:

Zobacz na mody dla GTA 4 itp. sa ich tysiace GTA4-Mods.com - Grand Theft Auto 4 car mods, tools, and more!

GTA4-Mods.com - Grand Theft Auto 4 car mods, tools, and more!

przy okazji bawie sie projektami 3D i grywam lub przerabiam :decayed: pewne gry osobiscie... wiec raczej znajde dla niej czas :wink:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moskal wiem o tym i pisalem w tamtym roku :wink: ze Rockstar chce zgarnac kase dwukrotnie za ta sama gre... tyle ze jest roznica bo PC daje wielkie mozliwosci modzenia gry

Dla mnie w grze wazna jest fabuła a z tego co wiem , na fabułe modów nie ma :wink:

Poza tym pisałem Ci juz , ze dla mnie grafa nie ma zadnego znaczenia - najwazniejszy jest MIÓD , gra moze sie skladac z pixelozy , jesli bedzie fajna to bede w nią grał. Zobacz takiego Crysis-a , niby grafa (jak na X360) miażdząca a po 30minutach wy***ałem gre do śmieci :grin:

Opublikowano
Zobacz takiego Crysis-a , niby grafa (jak na X360) miażdząca a po 30minutach wy***ałem gre do śmieci :grin:

:grin: kto co lubi :wink: osobiscie od paru lat grywam praktycznie tylko w symulacje :wink: ale lubie rowniez poprawiac gry :decayed: ktore daja takie mozliwosci.

Opublikowano

Oczywiście na pleju Gran Turismo po kolei wszystkie części 1,2 na padzie. 3, 4, 5 na kierownicy Logitecha. Można grać w nieskończoność ;)

Czasem ze znajomymi PES 2012

Z gier na pc online to Counter Strike Source (nick Bakman)

małe moje amatorskie fragmovie

Z single to bardzo dobrze wspominam i na psx i na pc serię Resident Evil 1,2,3 (pixeloza, ale za to ten klimat.. sama oprawa dźwiękowa w 2 i 3 przyprawiała o dreszcze). Czwórka też dawała radę ale to już nie to samo.

I wiele innych nie będę się rozpisywać;p

Powiem wam, że zaciekawiliście mnie tym Wolfem chyba się skuszę ;)

Opublikowano
Oczywiście na pleju Gran Turismo po kolei wszystkie części 1,2 na padzie. 3, 4, 5 na kierownicy Logitecha. Można grać w nieskończoność ;)

Nowego Wolfa wypada przetestowac... gra zdecydowanie ma klimat :kox:

Jak grasz przez kierownice to zapraszam do symulacji bedziesz mial o wiele wieksza frajde z jazdy :wink:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/zabawki-sim-symulacje-realnej-jazdy-151558/index7.html

Opublikowano

Masz rację, jeśli chodzi tylko o model jazdy to oczywiście po kolei

-Rfactor, Rfactor 2, Rfactor drift mody

-gtr, gtr2

-lfs, lfs2

-troszkę w m3 challenge

Niestety pecet już swoje ma więc ciężko mu z nowymi simami, Rfactor 2 to szczyt ;p

Asseto Corsa jak wyjdzie na PC może być ciężko już z płynnością, szkoda ;(

Edit:

Jeśli lubicie się czasem pobabrać w błotku o to bardzo ciekawy projekt, dzisiaj data premiery.

Grałem w wersję beta. Fizyka w grze na prawdę robi wrażenie.

Opublikowano

Jak rFactor2 chodzi to da rade i AC :wink: moze nie na najwyzszych detalach ale bedzie ok bo jest juz po niejednej optymalizacji :wink:

grafika to jedno ale fizyka jazdy :kox:jest niesamowita... warto sie przekonac :wink:

Opublikowano

To w takim razie zabieram kierownice od koleszki i będzie czekała na AC ;)

Dzięki za info, do tej pory myślałem, że AC nie będzie na PC wydana tylko zostanie only Xbox

Off: wam też się wyświetla, że mam tylko 1 post?

Opublikowano
To w takim razie zabieram kierownice od koleszki i będzie czekała na AC ;)

Dzięki za info, do tej pory myślałem, że AC nie będzie na PC wydana tylko zostanie only Xbox

Off: wam też się wyświetla, że mam tylko 1 post?

Assetto Corsa nie jest na konsole i nie wiem czy bedzie w przyszlosci :wink: ten xbox360 to pewnie zmylil Ciebie kontroler czyli pad...

sa uzytkownicy ktorzy nie maja kierownicy wiec podlaczaja pad Microsoft x360 do PC :wink:

i tak graja :wink: kierujac padem... troche sie gryzie :kwasny: moim zdaniem :wink: bo to przeciez symulacja...

ps. masz dalej jeden post bo w pewnych dzialach nie ma punktacji :wink: musisz wybierac bardziej " techniczne " tematy jak chcesz zapunktowac :cheesy:

Opublikowano

aa kurcze ale zaćmienie pomyliła mi się Asseto Corsa z Forza Motorsport hahah. FAIL

Asseto Corsa mam w torrentach już i stoi na 70% od kilku tygodni;p

ps: dzięki ;)

Opublikowano

Remik małe pytanie auto tez tak wyyebales jak kompa bo mi nie styklo many na obie zabawki i komp kuleje grafa a auto rocznikiem.

Tapatalk Pro Sony Xperia Dual

Opublikowano
Remik małe pytanie auto tez tak wyyebales jak kompa bo mi nie styklo many na obie zabawki i komp kuleje grafa a auto rocznikiem.

Tapatalk Pro Sony Xperia Dual

Krzysiek mozesz inaczej bo nie rozumie pytania :decayed:

Opublikowano

Chodzi mi o to czy w auto tez tyle kasy pchasz co w kompa. Czy komp ważniejszy?

Tapatalk Sony Xperia.

Opublikowano

Uzytkuje swoja OOOO juz prawie 7 lat :kox: wiec swoje juz wladowalem :decayed: choc mam pare dodatkowych elementow, ktore sobie czekaja... jak przyjdzie ochota na zmiany :wink:

Czarna nigdy mnie nie zawiodla i zostanie w rodzinie na amen... kobieta bedzie smigac :decayed:

Jak przyjdzie ochota na cos wiekszego to bedzie kolejne OOOO w rodzinie :wink: komp to juz inne hobby i jak sam wiesz dosc czasto sie zmienia podzespoly :decayed:

Opublikowano

Ta beta Battlefield jakąś taka bez klimatu.

Trochę sobie pociaplem i wolę wojenne klimaty.

Opublikowano

Osobiscie jeszcze nie skonczylem singla BAT4 :decayed: przez te symulacje...

wczoraj zabralem sie za BMW Z4 gt3 dla Assetto Corsa

... juz prawie gotowa

112_acs_2014_06_16_07_08_32_25.jpg

899_acs_2014_06_16_07_00_38_34.jpg

405_acs_2014_06_16_06_57_30_16.jpg

254_acs_2014_06_16_07_14_33_27.jpg

od kilku miesiecy... wiecej czasu poswiecam na modelowanie, poprawianie, malowanie niz na jazde :decayed:

Opublikowano

Fajnie się zapowiada...:naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym miesiącu odgrzewałem Starego dobrego Half Life 2 fajne było powrócić do tej samej gry jak 10 lat temu, naprawdę polecam

i przy okazji HL2 Episode 1 zaliczony :)

Opublikowano

Ja z okazji premiery nowego Grida odpaliłem sobie Grida 2 a nowego kupie w weekend.