Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D pewnie bedzie jakas mini optymalizacja patch itp.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś tam wypuszczą,bo z moimi gratami ta gra w FullHD wymaksowana jest nie grywalna,dopiero trzeba zjechać z SSAA na 2x to jeszcze ujdzie.

// Wysłane z L625 \\

Opublikowano

Rowniez tak mam ale ustawieniami SweetFX podkrecam jeszcze obraz bez tak wielkiej utraty FPS jak przy 4 x SSAA

4 x SSAA ciagnie tyle FPSow :decayed: ze raczej bedzie opti :wink: bo skok SSAA z 0.5 - 2 - 4 jest szalony 80 -90 % :lol:

Edytowane przez Remik-A4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie z d*py : Nie ma ktos z was na sprzedanie PS2 najlepiej przerobionej ??? :)

Opublikowano

Mam pytanko kupiłem od ziomeczka battlefield 3 na xboxa i niestety nie mogę w sieci grać bo kod był już wykorzystany :/ nie mam konta gold bo gram raz na pół roku ale małoletni kuzyni czasem wpadaja i siostrzeńcy i chcą pomłócić w sieci :( czy mogę a jak tak to gdzie dokupić nowy kod do rozgrywki w sieci ?

Edytowane przez kiciafirerek

Opublikowano

Musisz mieć wykupiony Xbox Live i musisz kupić przepustkę sieciową (kod) do BF3.

//Wysłane z Lumia 625\\

Opublikowano

Musisz mieć wykupiony Xbox Live i musisz kupić przepustkę sieciową (kod) do BF3.

//Wysłane z Lumia 625\\

Wykupiony...jestem zarejestrowany ale za nic nie płaciłem :( szkoda mi kasy jak Ja raz na ruski rok gram :( a w GTA V mogłem grać po sieci czy w tekenna 6 . A gdzie się kod/przepustkę kupuje ?

Opublikowano

Pytanie z d*py : Nie ma ktos z was na sprzedanie PS2 najlepiej przerobionej ??? :)

miałbym bo mi leży ale kłopot z tym że jestem za granicą

chłopaki jest tu ktoś kto naparza w gta5 online na xbox 360??szukam kogoś z kim można by było pograć bo co niektórzy teraz na online tylko by sie z innymi trzaskali a do zrobienia jakiejs misji zusamen do kupy to żadnego

Edytowane przez laki83

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie , podpiąłem Ps2 pod tv 24" HDready i pipa , jest taka pikseloza że głowa mała. cos trzeba dokupić , pomieszac w ustawieniach tv ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli dostajesz tylko kod do gry ktory wklepujesz w psn i sciagasz pelna wersje na dysk. Jesli nie zalezy Ci na pudelku i masz miejsca na dysku to warto.

Opublikowano

Ale to jest pełny legal,normalna gra,granie w sieci itd?

Opublikowano

Tak,jest to pełny legal,możesz grać w sieci itp.

Opublikowano

OK,dzięki

Opublikowano
  • Autor

To taki quasi-legal.

Kupujesz "gre" z tej aukcji - dostajesz namiar na konto, z ktorego sciagasz gre, przypisujesz swoja konsole jako dodatkowa. To dziala, ale jak bedziesz chcial kupic inna gre w ten sposob (dostaniesz wtedy dane do innego konta zeby pobrac) to wczesniejsze zakupy przestana dzialac.

Najlepiej ten manewr zrobic z dobrym kumplem, z ktorym mozna kupic razem rozne gry w przyszlosci. Jeden robi zakupy, drugi ustawia jego konsole jako domyslna na swojej i dzielicie koszt zakupow na dwóch. Wychodzi to samo, bo FIFA15 w wersji cyfrowej kosztuje 289PLN.

Oczywiscie dotyczy to rowniez DLC, preorderow itd. Ja ostatnio w ten sposob kupilem DriveClub za 85 zeta ;)

Opublikowano

Znaczy to nie jest tak że wpisujesz kod w PSN i ściągam grę na swoje konto tak jak to ma miejsce na Steam bądź Origin?

// Lumia 625 \\

Opublikowano

Michał,no właśnie tak myślałem,ze na takiej zasadzie to sie odbywa,dzięki

Jeszcze jedno pytanie,czy w FIFE15 mając PS4 mogę w sieci grać z kimś kto ma PS3?

Opublikowano
  • Autor

czy w FIFE15 mając PS4 mogę w sieci grać z kimś kto ma PS3?

Nie :)

Opublikowano

Wczoraj Kunos zrobil mega niespodzianke uzytkownikom symulacji Assetto Corsa :kox:

Jest juz wersja 1.0 :) wczoraj zrobilem update i testowalem... cos pieknego :kox: fizyka oraz jeszcze lepszy force feedback :)

http://www.virtualr.net/assetto-corsa-1-0-rc-released

Jak ktos ma odp. kierownice to zdecydowanie powinien miec ta symulacje !!! choc mozna rowniez korzystac z pada :wink: ale to co innego...

AC jest wylacznie na PC ale za miesiac wyjdzie Project Cars , ktory rowniez bedzie dostepny na konsole.

http://www.virtualr.net/project-cars-game-director-interview

Swietnie sie sklada bo wlasnie wymienilem karte graficzna :)

.

Edytowane przez Remik-A4

Opublikowano

Remik 970?

// Lumia 625 \\