Opublikowano 31 Marca 201511 l Witam Czy może ktoś powiedzieć na temat montażu isofixa w B7 avancie. U mnie sa tylko otwory na montaż. Moje pytanie, czy bez problemu mozna kupić używke isofixa i zamontować we wskazane miejsce, Czy trzeba przerabiać tapicerkę, czy wszystko pasuje? Może ktoś już ma to zamontowane i wie o co chodzi. Szukałem na forum opisane jest dużo na ten temat ale konkretnie na ten temat nie ma:) Czekam na odpowiedz bo szybko musze zamontowac fotelik dla swojej pociechy
Opublikowano 31 Marca 201511 l możesz dokupić i po prostu przykręcić. Nie ma z tym żadnych problemów. Tapicerki nie trzeba przerabiać.
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Nie są konieczne. Można je założyć się jak się często wpina fotelik bo ułatwiają jego wpięcie ale nie są konieczne.
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Autor czyli spokojnie pasują te do montażu, dobrze, że nie trzeba dziurek robić w tapicerce:). Montował już ktoś w swojej B7 takie isofixy? Fotelik bez problemu wskakuje pomiędzy kanapę a oparcie auta do tego isofixa?
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Podpinam się pod pytanie Karola. 30. U siebie w B7 tez nie mam isofixow a w niedalekiej przyszłości będzie to potrzebne Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Isofix przykręca się pod siedziskiem tylnej kanapy za pomocą dwóch śrub każdy i to wszystko.Tapicerki nie trzeba przerabiać.Pamiętajcie przy montażu aby używać tylko i wyłącznie oryginalnych śrub mocujących gdyż są utwardzane i wytrzymalsze od zwykłych śrub,tak aby wytrzymały przeciążenia w razie ewentualnego dzwona Edytowane 1 Kwietnia 201511 l przez Rabbi