Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Betoniarka karmiona paliwem szatana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wszystko mam u siebie z wyjatkiem, ze z VINu mam styling 172.

Myslalem, ze tak jak w audi mozna bylo zamowic sam zewnetrzny pakiet bez srodka.

s135 były w standardzie przy opcji M ale oczywiście można było domówić inne.

Właśnie tu jest ten ból że w audi było/jest s-line interior/exterior a w bmw nie. Choć chyba teraz można sobie zamówić już jakieś elementy środka z emblematem ///m bez zamawiania zderzaków. W przypadku konkretnie e60 jest to na tyle korzystne, że jak szukasz auta i widzisz zderzaki m a środek zwykły to już wiesz że coś jest szemrane.

Opublikowano

Fajne autko ;)

powodzenia, poczekamy aż dziadek napisze Ci co trzeba ogarnąć.

Opublikowano

dziadka już nie ma na tym forum...

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki za dobre słowo :hi:
Widzę, że Skovroon też ma sporą wiedzę na temat tego modelu to będzie się gdzie poratować :wink:
Najważniejsze już ogarnięte.. klapki zaślepione przez poprzedniego właściciela i kolektor też ponoć wymieniony na żeliwo ale to do weryfikacji bo pewności nie mam.
Dziś auto dostało nowy olej i filtr (Motul 5w40), wkrótce zmienię filtr paliwa i powietrza.
Postaram się w tym miesiącu o jakąś witaminkę z wiadomych względów :decayed:

Opublikowano

dziadka już nie ma na tym forum...

Sorry za OT - a gdzie się dziadzina nasz podział??

Opublikowano

zrezygnował

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czemu nie zmieniasz odrazu filtrów przy wymianie oleju?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

filtr powietrza i przy okazji odma już wymienione, do filtra paliwa trzeba trochę osłon ściągnąć a na razie kiepsko z czasem.
Będzie nieplanowany wydatek na przednie tarcze bo obecne nie dały rady przy moim stylu jazdy :kwasny:
Mała modyfikacja nerek, chrom mi jakoś nie pasował.
20150425_154012_zps2hgo8gml.jpg

Edytowane przez Marc!n

Opublikowano

Tomek sie zna na kolorach to powie, ale chyba taki sam jak moj? Jakbym swojego z przodu widział identyczny, z tym, ze nerki czarne, hm ciekawie to wyglada z tymi paskami

Edytowane przez mojeA4

Opublikowano

Tia.... wydaje mi się na oko że obaj macie titangrau A36.

Mod z nerkami na wielki plus !

Osobiście czekam na jakąś porządną sesję auta.. :wink:

Edytowane przez skovroon

Opublikowano

W tym kolorze trzeba sie mocno postarać, zeby sie świecił jak psu... jak objadę karcherem i nie przetrę to jest lipa.

Faktycznie żadnych fotek ciekawych

Zazdroszczę Wam silników, jak pójdzie sofcik to pewnie ładnie bedzie sie odpychał

Opublikowano

W tym kolorze to jeszcze jest z Bogiem sprawa.. co ja mam powiedzieć ? Mam lakier wymuskany tak, że mucha nie siada a i tak to nie jest to co chciałbym uzyskać. I nawet najdroższe woski nie dają mi satysfakcji tej która daje czerń!

Sofcik owszem obowiązkowy. Jednak mi już od dawna brakuje to co można wyciągnąć samym programem i chciało by się zbliżyć do 300PS i przekroczyć 600Nm...lecz zastanawiam się czy ma to sens bo przez ostatni rok zrobiłem autem 4kkm :decayed:

Opublikowano

No moj tez stal ostatnie 1,5 roku a teraz codziennie jeżdzę do pracy autem, wiec km nalatam, ja juz tu wiecej nie osiągnę 205KM. Muszę poszukac kogoś, bo jak mu depcze to mi z 2 na 1 szarpie, podobno sterownik, mam nadzieje, ze wystarczy tam pogrzebać tylko i bedzie ok

Tak swoją droga ciekawe kiedy te nasze autka sie zestarzeją, bo kurde cały czas cos tam w sobie maja, nowsza piątka, trojka, siódemka to juz nie to samo

Opublikowano

f10 i f30 to przepaść stylistyczna niestety na ich korzyść, ale co fakt to fakt - e60 (jeszcze w M-Paku) powoduje szybsze bicie pikawki - przynajmniej u mnie C.B. się postarał o długowieczność tej budy :D

Opublikowano

No m pakiet w tej budzie robi robotę, trzeba przyznać. Jak szukałem swojego nie brałem pod uwagę nic innego oprócz tego, silnika do 2,5d i ksenonu, a ze dodatkowo jest duża navi i automat to jeszcze bardziej cieszy

Opublikowano
  • Autor

Lakier titangrau i faktycznie ciężko go utrzymać w czystości.. Czerń w tej budzie jest obłędna ale trochę tego jeździ a szaraków jest mało, no i lepiej u nas widać piękno m-pakietu :wink:
Ja też robię niewielkie przebiegi aż się czasem zastanawiam po co mi diesel :decayed: na szczęście wtedy wystarczy się przejechać i wszystko jasne :grin:
Na razie takie foto, aparat kiepski i fotografem nie jestem. Na porządną sesję jeszcze przyjdzie czas.

DSC05311-2_zpsgwqx7983.jpg
DSC05316-2_zpsrk2r1n2o.jpg
DSC05309-2_zpsafrnwujl.jpg
DSC05313-2_zpsprlsjupt.jpg

Edytowane przez Marc!n

Opublikowano

Dzisiaj jechał taki sedan jak Twój, tylko ze czarny, moja zona mówi, co to za auto jechało? Hehe a ja mowię ze przecież to taki jak mamy tylko, ze czarny i w sedanie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne co mnie wkurza w bmw, ze przy 3.0 nie ma dwustronnego wydechu..autko oczywiscie super ;)

Opublikowano

A mnie wkurza, ze po wywaleniu dpf koncówki wydechu z chromu robią sie czarne :/

Opublikowano
  • Autor

ja dpfu nie mam fabrycznie dla tego wrzuciłem zwykły kawałek rury nierdzewki przeciągnięty filcem.. nawet wolę jak to jest ładnie okopcone :decayed:

Podzieli się ktoś wiedzą na temat zwiększenia mocy? Wiem, że wtryski od 35d, turbo hybryda, fmic oczywiście ale co ze sprzęgłem i dwumasą? I jak takie 350+ i w qurwe Nm znosi reszta układu napędowego?

Chwilowo betoniarka 2500km ode mnie :facepalm: