KOval81 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jedyne co mnie wkurza w bmw, ze przy 3.0 nie ma dwustronnego wydechu..autko oczywiscie super To jest właśnie cały urok BMW - a'la sportowe wydechy jedynie do sportowych wersji a nie, jak w A4/A6 - do 2.0tdi żeby jeszcze docia żało auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Jedyne co mnie wkurza w bmw, ze przy 3.0 nie ma dwustronnego wydechu..autko oczywiscie super To jest właśnie cały urok BMW - a'la sportowe wydechy jedynie do sportowych wersji a nie, jak w A4/A6 - do 2.0tdi żeby jeszcze docia żało auto. Masz racje Koval, kiedyś dwa wydechy kojarzyły się na prawdę z czymś mocnym i spotykało się je dużo rzadziej, natomiast teraz wystarczy, że auta mają po 140PS i już ogień! Bo przecież ma wyglądać na 300PS. Na szczęście w C7 poszli po rozum do głowy. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez skovroon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Kolega w lagunie III ma 1.5dci 110 koni i podwojny wydech;d w mazdzie tez nie zaluja podwojnych wydechow;D jak dla mnie to bardzo dobrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi