perman Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ostatnio podczas żwawego przyśpieszania przez chwilę potrafi zabraknąć mocy, dusi silnik (dobre 1.6 i moc ). Jak sądzicie czy to pompa paliwa wysiada? Dodam jeszcze że jakiś czas temu przepalił mi się bezpiecznik od tej oto pompy.
tomcio1600 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ostatnio podczas żwawego przyśpieszania przez chwilę potrafi zabraknąć mocy, dusi silnik (dobre 1.6 i moc ). Jak sądzicie czy to pompa paliwa wysiada? Dodam jeszcze że jakiś czas temu przepalił mi się bezpiecznik od tej oto pompy. Nowe dobre świece i czysty filtr powietrza... a problem powinien zniknąc.
perman Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Miesiąc temu wymieniłem świece na Bosch a 3 miesiące temu filtr powietrza.
zibizab Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Na początek przeczyść przeplywkę moze slabo mierzy. A przewody WN wymieniles?
perman Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Przewody nie wymienione.
Rekomendowane odpowiedzi