audiss Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam!! Panowie chciałem zapytac o puszczenie dymka przy gwaltownym przyspieszeniu (puszcza dymka i przestaje) Dymek ma kolorek białawy , rury czysciutkie nie ubywa zadnego plynu, oleju. Moze to normalny objaw tego silnika?
zen8000 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 może to być od paliwa u mnie też nieraz delikatnie puści białego w paliwie znajduje się trochę wody która pod wpływem temp zamienia się w parę zobacz nie raz jak autko długo chodzi na postoju to to troche kapie z wydechu podczas gwałtownego przyśpieszenia zwieksza się temp i ciśnienie w układzie wydechowym to i wypluje nadmiar pary ispalin
audiss Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzieki kolego wiesz po ,,glebszym,, przemysleniu tez mi to przyszlo do głowy i przyznaje ze skoro nic nie ubywa to obserwacja i czekam
zen8000 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 spoko nie ma co się stresować jak fura sprawna nie ma co szukać dziury w całym
Rekomendowane odpowiedzi