BEX4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Witam co oznacza nie czerwona lecz zielona konewka z napisem sensor taki znaczek pojawia sie mi na fisie dosłownie przez chwile w czasie jazdy i znika i tak co jakiś czas silnik 1.8t bex 2003rok kolorowy fis
edekxp Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Może czerwonej ikonki nie ma jeżeli jest bład czujnika oleju - czyli olej jest tylko czujnik świruje, dlatego zielono jednak chyba nie: https://www.youtube.com/watch?v=M9V829ySDfs Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez edekxp
BEX4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 nie tamtemu koledze pokazuje podczas" testu" ikonke od oleju na żółto do tego przepaloną żarówkę i te błędy ma cały czas mi natomiast pojawiła sie zielona ikonka i to tylko przez chwilkę (może to pierwszy odzew czujnika w misie?)
bin85 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To dziwne bo jesteś chyba pierwszym któremu takie coś wyskoczyło, dasz rade zrobić tego zdjęcie? bo jedynie błędy jakie mogą być wyświetlane związane z olejem to niskie ciśnienie na czerwono i niski poziom na żółto oraz błąd czujnika "SENSOR" również na żółto
BEX4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 właśnie mi także sie wydawało ze komunikat pojawi sie na czerwono lub na żółto jezeli zapali sie czerwony to wiadomo ze lepiej stanąć a jezeli zapali sie od czasu do czasu zółty to co wtedy można tak jeżdzić czy można zatrzeć silnik??
Rekomendowane odpowiedzi