zola18 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 witam mam pytanko minowicie czy ktoś z was montował ten alarm w swoim aucie? http://allegro.pl/alarm-bezpilotowy-samochodowy-sterowany-zamkiem-i5249713045.html chodzi mi o to czy sprawia on jakies problemy np.montarz,działanie itp
BF10 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 osobiście bym tego nie montował ja zmieniłem pompkę centralnego na taką, która obsługuję pilot scyzoryk, kupiłem razem z zakodowanym pod nią scyzorykiem, tylko u klucznika dorobiłem grot i pastylkę immo i działa super
Fazii Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 osobiście bym tego nie montował ja zmieniłem pompkę centralnego na taką, która obsługuję pilot scyzoryk, kupiłem razem z zakodowanym pod nią scyzorykiem, tylko u klucznika dorobiłem grot i pastylkę immo i działa super Ale jeżeli kolega chciałby ori alarm to z tym jest trochę więcej zabawy. Chyba w dziale "warsztat zrob to sam" jest opisane.
BF10 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Chodziło mi o centralny zamek oczywiście Bez alarmu Wygoda z zamykaniem/otwieraniem auta Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
zola18 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 sorki nie doprecyzowałem moj kluczyk zamyka/otwiera auto i zamyka/otwiera szyby natomiast mam chcec zainstalowac alarm żeby wkurzyc (wycie syreny) ewentualnego amatora który chce sięgnąć po moje radio czy co kolwiek co zostawie w aucie wiadomo to złodziej pilnuje nas a nie my złodzieja
Rekomendowane odpowiedzi