Gilbert1990 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam!Moja kochanka zaczęła szarpać. Okazało się że jest ogromny luz na lewym przegubie wewnętrznym a na zewnętrznym osłona jest do wymiany.Pytanka:Jakiej firmy kupić przegub wewnętrzny?Przeguby wewnętrzne trzeba wymieniać parami?Z jakimi kosztami muszę się liczyć? Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Gilbert1990
OLIVER Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 1) z przegubami to jak z łożyskami ..kupisz dobrej firmy to posłuzy długo 2)Moim zdaniem ...Jeśli drugi nie ma luzu to poco go wymieniać... 3)Tu udej sie do Toma 77 lub do Dzika z forum i oni Ci powiedzą ile taki przegub dobry kosztuje ...
Audi1.9 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam! Moja kochanka zaczęła szarpać. Okazało się że jest ogromny luz na lewym przegubie wewnętrznym a na zewnętrznym osłona jest do wymiany. Pytanka: Jakiej firmy kupić przegub wewnętrzny? Przeguby wewnętrzne trzeba wymieniać parami? Z jakimi kosztami muszę się liczyć? Ja za SKF płaciłem 210zł. Wymiana jest banalnie prosta.
wojtek20DW Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 kup całą półoś używaną pewnie za 50-70zł sprawdź jaki ma luz
Rekomendowane odpowiedzi