Rabbi Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 (edited) W czasie jazdy skrzypi schowek pasażera w okolicach klamki..Po przyciśnięciu klamki-cisza. Miał ktoś z Was ten problem u siebie? Jak zlikwidować skrzypienie? Edited April 19, 2015 by Rabbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
piti82 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 W czasie jazdy skrzypi schowek pasażera w okolicach klamki..Po przyciśnięciu klamki-cisza. Miał ktoś z Was ten problem u siebie? Jak zlikwidować skrzypienie? Witam, mam ten sam problem. Udało się go jakoś rozwiązać? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbi Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 (edited) siemka, skrzypienia się pozbyłem przyklejając minioringi na gumowe odbojniki klapy schowka. pzdr Edited June 24, 2015 by Rabbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
piti82 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Dzięki jutro coś wykombinuje, bardzo to denerwujące. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_maciek Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 I jak działa? U mnie hałasuje zamek. Jest on rozbieralny? Wystarczy dotknąć bez większej siły aby przestał. Podczas jazdy jest to okropne, co innego podczas słuchania muzyki, ale to nie rozwiązanie. https://vimeo.com/139356848Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbi Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 I jak działa? U mnie hałasuje zamek. Jest on rozbieralny? Wystarczy dotknąć bez większej siły aby przestał. Podczas jazdy jest to okropne, co innego podczas słuchania muzyki, ale to nie rozwiązanie. https://vimeo.com/139356848 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka tak samo było u mnie i po wklejeniu małych oringów przestało Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_maciek Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Pstryknij fotkę tych oringów Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Przykleiłem 3 takie odbojniki od drzwiczek kuchennych i niestety, efekt odwrotny do zamierzonego. Po 2 minutach zerwane. Przykleiłem to tych 3 kołków w wewnętrznej górnej części schowka. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts