GOLI Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ostatnio zauważyłem, że nie otwiera mi się z pilota klapa bagażnika. Pilot na trzy przyciski, otwieranie i zamykanie działa bez zarzutu a środkowy przycisk, ten od klapy nic nie daje. Wymieniłem baterię w kluczyku, zakodowałem sposobem stacyjka-przycisk i nadal nic, drugi kluczyk identycznie. Jest jakieś kodowanie na klapę, czy co?
Magicbattle Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 tak jest kodowanie. a przycisk w drzwiach kierowcy ci dziala?
GOLI Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Od kąd go mam to nie działało, a przycisk w drzwiach, ten od centralnego zamka działa normalnie
Chaberiusz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 z tym otwieraniem jest tak że musisz przytrzymać wciśnięty ten przycisk przez kilka sekund i dopiero zwolni zamek
GOLI Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) z tym otwieraniem jest tak że musisz przytrzymać wciśnięty ten przycisk przez kilka sekund i dopiero zwolni zamek Poszedłem do garażu i faktycznie, trzeba przytrzymać przycisk przez trzy sekundy i się otwiera.Myślałem że to tak samo jak z centralnym, naciskasz i puszczasz. Dzięki wielkie !!! Mam jeszcze problem ze "słabo" działającym siłownikiem klapy, ale o tym znalazłem milion postów więc poradzę sobie Temat do zamknięcia Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez GOLI
Rekomendowane odpowiedzi