mravel Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Czesc,pech chcial, ze mimo najwiekszej ostroznosci zawadzilem gdzies felga. Problem polega na tym, ze nie mam do czynienia z obtarciem a.. wygietą obręczą mocowaną na feldze. Musialem ją zerwać bo była odgięta w jednym miejscu i odstawała.Felga to BBS jak na fotceMowa o srebrnej (INOX) obręczy na krawędzi felgi.Mam obręcz, tylko trzeba ją naprostować i zamocować na felgę.Obręcz była przymocowana na dość mocną taśmę dwustronną.Czy ktoś ma namiar na kogoś kto zrobi mi to PROFESIONALNIE w Wa-wie?Mała edycja - potrzebuje INOX protector w dobrej cenie, bo tak sie nazywa ta obrecz Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez mravel
black4 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Czesc, pech chcial, ze mimo najwiekszej ostroznosci zawadzilem gdzies felga. Problem polega na tym, ze nie mam do czynienia z obtarciem a.. wygietą obręczą mocowaną na feldze. Musialem ją zerwać bo była odgięta w jednym miejscu i odstawała. Felga to BBS jak na fotce Mowa o srebrnej (INOX) obręczy na krawędzi felgi. Mam obręcz, tylko trzeba ją naprostować i zamocować na felgę. Obręcz była przymocowana na dość mocną taśmę dwustronną. Czy ktoś ma namiar na kogoś kto zrobi mi to PROFESIONALNIE w Wa-wie? Mała edycja - potrzebuje INOX protector w dobrej cenie, bo tak sie nazywa ta obrecz Witaj, W Wa-wie jedno z najlepszych miejsc znajdziesz na ul. Instalatorów. Oferują pełen zakres usług renowacji felg. Zerknij poniżej: https://pl-pl.facebook.com/renowacjafelg Pozdrawiam!
mravel Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 dzieki za info, felga sama w sobie nie jest uszkodzona, uszkodzony jest INOX protector i jest on wymienialny. Na chwile obecna najtanszy jaki znalazlem kosztuje 250 zl
Rekomendowane odpowiedzi