Opublikowano 30 Stycznia 200719 l Witam poniżej zamieszczam zdjecia , niestety tylko tyle ale z upływem czasu bede sie starał zrobic cos innego.
Opublikowano 30 Stycznia 200719 l Z tylu szpeci hak, no i lampki ... ladniejsze po 2 lifcie, a tak to ok
Opublikowano 30 Stycznia 200719 l powróce jeszcze do tematu z newbie. napisałeś że nie lubisz mówić o sobie. ale szkoda że nie napisałeś skąd jesteś i jak masz na imie. a autko ładne, jeszcze nie przesadzone i ten podłokietnik :okulary2:
Opublikowano 30 Stycznia 200719 l Auto spoczko. Co wy chcecie od haka, najpiękniejszy może nie jest, ale może się przyda a przy okazji chroni mu zadek. Mi już się trzech delikwentów wpakowało na tyłek i każdy jeździ teraz z wgniecionym zderzakiem lub rejestracją, a ja mam haczyk lekko obtarty... Nie ma tego złego...
Opublikowano 31 Stycznia 200719 l Auto naprawde fajne a hak bym zostawi sprzydaje się jak by ktoś wleciał w tyłek bo ma sie na czym zawiesić Ja miałem w b4 hak i mi dupe uratował bo tylko się lekko porysował spoiler a gościowi rozwalił spoiler i chyba chłodnice
Opublikowano 19 Lutego 200719 l Autor Troche wieksze zdjecia mam, to odrazu wstawiam (nie są najlepszej jakosci ale zawsze):
Opublikowano 24 Lutego 200719 l Autor Własnie nie mam. Jakie byscie polecili zeby to wszystko ładnie pasowało?