mac190 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Radeon R9 380 4GB albo GeForce GTX 970 4gb. GeForce mimo że starszy to wydaje się lepszy.
POWER-KRIS Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 http://www.conowego.pl/aktualnosci/nvidia-rozwaza-obnizenie-cen-najwydajniejszych-kart-to-bedzie-cios-dla-amd-13693/ Czyli trzeba poczekać.
Robberto Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Faktycznie moze cos z tego bedzie, nie pali sie, pozyjemy -poczekamy
cybuch Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 @up Nvidia 'rozważa' poza tym sklep karty, które już ma kupił za X i musi sprzedać z odpowiednią marżą żeby miał zysk, więc te, które są na półkach pewnie będą miały te samą cenę. Po drugie zawsze można poczekać - odłożyć więcej i kupić lepszy samochód niż teraz, poczekać aż wyjdą nowe karty. Ja swojego pieca kupowałem 2 lata temu około, trend był taki żeby się wstrzymać, bo wyjdą new geny i nic nie kupować, bo teraz powinny być gówno warte. Kupiłem, bo po co czekać, a cena i5 i gtx 660 od tych dwóch lat nie spadła o więcej niż paredziesiąt złotych, więc..
Rekomendowane odpowiedzi