marcinA4 TDI Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 mam pytanko czy mozna jeździc z odłączonym przepływomierzem jestem teraz w holandii i nie mam gdzie kupi nowej przepływki auto mi dużo paliło i strasznie kopciło no i prędkośc max to było około 160km/h po odłączeniu przepływki wszystkie złe objawy ustąpiły prosze uzupełnic profil
damcio151 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 bez przepływki będzie muł ... ECU wejdzie w tryb awaryjny, ale auto będzie jeździć
GILI Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 mam pytanko czy mozna jeździc z odłączonym przepływomierzem jestem teraz w holandii i nie mam gdzie kupi nowej przepływki auto mi dużo paliło i strasznie kopciło no i prędkośc max to było około 160km/h po odłączeniu przepływki wszystkie złe objawy ustąpiły osiągi i tak nie są takie jak powinny. potrzebna ci nowa przepływka nie wiem czy odważył bym się jechać tak daleko.
tomsta Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ja jeżdziłem z odłączoną przepływką bo tez mi muliło, mozna smigać nic się nie stanie. Wrócisz wymienisz . Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi