misiek95 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Jak odczucia z jazdy na takim profilu i gwincie? Ladne auto nie ma co:))
oca69 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Widziałem Cie kiedyś na rondzie na krzywoustego , dobrze wygląda [emoji1320][emoji1303] U mnie też trochę zmian [emoji41][emoji12] Także do zobaczenia na drodze [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enzo83 Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Jak odczucia z jazdy na takim profilu i gwincie? Ladne auto nie ma co:)) Dzięki kolego:)No faktycznie na gwincie i takim kole komfort nieco ucierpiał,ale można się przyzwyczaić Widziałem Cie kiedyś na rondzie na krzywoustego , dobrze wygląda [emoji1320][emoji1303] U mnie też trochę zmian [emoji41][emoji12] Także do zobaczenia na drodze [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki,dzięki!Twoja "nowa" też niczego sobie:)Jakie serducho pod maską siedzi?Wypinaj hak,bo troszkę lipa z nim,chyba,że targasz przyczepkę
oca69 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 1.9 ale w słusznym napędzie Q [emoji1320] hak puki co zostaje bo czasem korzystam a druga sprawa to jest niestety na stałe . Śruby którymi jest przykręcony nie chciały sie poddać przy ostatniej próbie [emoji85][emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enzo83 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 gdzie malowałeś dekory? Dekory malowałem sam farbą w sprayu,ale efekt nie był do końca satysfakcjonujący,więc okleiłem folią i teraz jest OK:) Cały czas małymi kroczkami,ale do przodu:)Wpadło kilka gratów ,co by troszkę zwiększyć moc:P Po montażu planuję w końcu jakiś chip w granicach 180KM,mam nadzieję,że się uda:) Poza tym silnik zalany Motulem No i wpadną jeszcze nowe poduchy i mocowania amorków przód SKF
enzo83 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 Dawno mnie tu nie było,co nie znaczy,że nic się nie działo przy mojej babciNareszcie udało się zamontować downpipe,potem zaś pomalowałem wnętrza lamp przednich na czarnoW dobrych pieniądzach udało mi się wyrwać RNS-D i kierę od S-ki w zaj....tym stanie.Wszystko już w aucieponiżej kilka fotek.Poza tym,felgi zmieniły właściciela i trwają poszukiwania jakiś ciekawych 19-tek.
marcinch001 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Jakie miałeś objawy ze wymieniłeś górne mocowania amorków ?
enzo83 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Dnia 28.02.2017 o 22:03, marcinch001 napisał: Jakie miałeś objawy ze wymieniłeś górne mocowania amorków ? Było słychać stukanie z przodu,jakby amorki były padnięte.Teraz jak ręką odjąłMocowania były jeszcze ori 98rok
Arcus Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Z tym mocowaniem amorków to dobry pomysł mi dałeś. W zawieszeniu nie mam luzów a coś gruchocze. Jak bujam przód samochodu góra-dòł to słychać. ale tak jakby ustawało po kilku km. Miałeś może podobnie? Co do modów mam podobnie. Lampy troszkę więcej pomalowałem, rnsd wyrwałem za 150zł Po programie samochodu nie poznasz
enzo83 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Dnia 14.03.2017 o 19:37, Arcus napisał: Z tym mocowaniem amorków to dobry pomysł mi dałeś. W zawieszeniu nie mam luzów a coś gruchocze. Jak bujam przód samochodu góra-dòł to słychać. ale tak jakby ustawało po kilku km. Miałeś może podobnie? Co do modów mam podobnie. Lampy troszkę więcej pomalowałem, rnsd wyrwałem za 150zł Po programie samochodu nie poznasz Z zawieszeniem miałem podobnie.Najpierw sprawdziłem amorki na stacji okazało się,że po 40%Wymiana na inny gwint (75%)i dalej lipa.Po wymianie kompletnych mocowań problem ustał.Mnie Rns-d wyniósł 170złtyle,że musiałem jeszcze ogarnąć konsolę 2 din,ale udało się wyrwać w sumie za 190zł.Co do programu mam nadzieję,że autko odżyje,ale najpierw wymiana przepływki,bo moja kuleje niestetyi muł jak ch....j!
oca69 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Z zawieszeniem miałem podobnie.Najpierw sprawdziłem amorki na stacji okazało się,że po 40%:kwasny:Wymiana na inny gwint (75%)i dalej lipa.Po wymianie kompletnych mocowań problem ustał.:banan:Mnie Rns-d wyniósł 170zł[emoji4]tyle,że musiałem jeszcze ogarnąć konsolę 2 din,ale udało się wyrwać w sumie za 190zł.Co do programu mam nadzieję,że autko odżyje,ale najpierw wymiana przepływki,bo moja kuleje niestety:kwasny:i muł jak ch....j! U mnie nowy gwint pokazał 30% [emoji85][emoji23]W tym roku byłem na przeglądzie i pokazał 55% [emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enzo83 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Teraz, oca69 napisał: U mnie nowy gwint pokazał 30% W rym roku byłem na przeglądzie i pokazał 55% Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No to nieźlea gdzie robisz przeglądy jeśli można wiedzieć?Bo ja wtedy robiłem w Oleśnicy na Lucieniu
oca69 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 No to nieźle:kwasny:a gdzie robisz przeglądy jeśli można wiedzieć?Bo ja wtedy robiłem w Oleśnicy na Lucieniu[emoji6]Wrocław [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawartość dodana 0 minutes later Wrocław [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW Oleśnicy za wysokie rolki mają i później problem żeby zjechać [emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enzo83 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 2 minuty temu, oca69 napisał: Wrocław Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawartość dodana 0 minutes later W Oleśnicy za wysokie rolki mają i później problem żeby zjechać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przerabiałem motyw z rolkamiMasakra,ale jakoś udało się wyjechać
Rekomendowane odpowiedzi