Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A6 C5 1.8 T by ENZO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak odczucia z jazdy na takim profilu i gwincie? Ladne auto nie ma co:))

Opublikowano

Widziałem Cie kiedyś na rondzie na krzywoustego , dobrze wygląda [emoji1320][emoji1303]

U mnie też trochę zmian [emoji41][emoji12]

f7347fcc1baff3579b7ea7dfb37a4365.jpg

Także do zobaczenia na drodze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Jak odczucia z jazdy na takim profilu i gwincie? Ladne auto nie ma co:))

Dzięki kolego:)No faktycznie na gwincie i takim kole komfort nieco ucierpiał,ale można się przyzwyczaić:P

Widziałem Cie kiedyś na rondzie na krzywoustego , dobrze wygląda [emoji1320][emoji1303]

U mnie też trochę zmian [emoji41][emoji12]

f7347fcc1baff3579b7ea7dfb37a4365.jpg

Także do zobaczenia na drodze [emoji6]

Dzięki,dzięki!Twoja "nowa" też niczego sobie:)Jakie serducho pod maską siedzi?Wypinaj hak,bo troszkę lipa z nim,chyba,że targasz przyczepkę:)

Opublikowano

1.9 ale w słusznym napędzie Q [emoji1320] hak puki co zostaje bo czasem korzystam a druga sprawa to jest niestety na stałe . Śruby którymi jest przykręcony nie chciały sie poddać przy ostatniej próbie [emoji85][emoji12]

Opublikowano

gdzie malowałeś dekory?:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

gdzie malowałeś dekory? :D

Dekory malowałem sam farbą w sprayu,ale efekt nie był do końca satysfakcjonujący,więc okleiłem folią i teraz jest OK:)

Cały czas małymi kroczkami,ale do przodu:)Wpadło kilka gratów ,co by troszkę zwiększyć moc:P

530cedaf30712415med.jpg

793c156b863694b0med.jpg

Po montażu planuję w końcu jakiś chip w granicach 180KM,mam nadzieję,że się uda:)

Poza tym silnik zalany Motulem f91db68d23695891med.jpg

No i wpadną jeszcze nowe poduchy i mocowania amorków przód SKFbc2c8b0c7b663242med.jpg

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno mnie tu nie było,co nie znaczy,że nic się nie działo przy mojej babci:)Nareszcie udało się zamontować downpipe,potem zaś pomalowałem wnętrza lamp przednich na czarno:)W dobrych pieniądzach udało mi się wyrwać RNS-D i kierę od S-ki w zaj....tym stanie.Wszystko już w aucie:banan:poniżej kilka fotek.Poza tym,felgi zmieniły właściciela i trwają poszukiwania jakiś ciekawych 19-tek.

ea2232085929ac0agen.jpg 

69971913c6e4c422gen.jpg

Opublikowano

Jakie miałeś objawy ze wymieniłeś górne mocowania amorków ?

Opublikowano
  • Autor
Dnia 28.02.2017 o 22:03, marcinch001 napisał:

Jakie miałeś objawy ze wymieniłeś górne mocowania amorków ?

Było słychać stukanie z przodu,jakby amorki były padnięte.Teraz jak ręką odjął:)Mocowania były jeszcze ori 98rok:(

Opublikowano

Z tym mocowaniem amorków to dobry pomysł mi dałeś. W zawieszeniu nie mam luzów a coś gruchocze. Jak bujam przód samochodu góra-dòł to słychać. ale tak jakby ustawało po kilku km. Miałeś może podobnie?

Co do modów mam podobnie. Lampy troszkę więcej pomalowałem, rnsd wyrwałem za 150zł:naughty:

Po programie samochodu nie poznasz :banan:

Opublikowano
  • Autor
Dnia 14.03.2017 o 19:37, Arcus napisał:

Z tym mocowaniem amorków to dobry pomysł mi dałeś. W zawieszeniu nie mam luzów a coś gruchocze. Jak bujam przód samochodu góra-dòł to słychać. ale tak jakby ustawało po kilku km. Miałeś może podobnie?

Co do modów mam podobnie. Lampy troszkę więcej pomalowałem, rnsd wyrwałem za 150zł:naughty:

Po programie samochodu nie poznasz :banan:

Z zawieszeniem miałem podobnie.Najpierw sprawdziłem amorki na stacji okazało się,że po 40%:kwasny:Wymiana na inny gwint (75%)i dalej lipa.Po wymianie kompletnych mocowań problem ustał.:banan:Mnie Rns-d wyniósł 170zł:)tyle,że musiałem jeszcze ogarnąć konsolę 2 din,ale udało się wyrwać w sumie za 190zł.Co do programu mam nadzieję,że autko odżyje,ale najpierw wymiana przepływki,bo moja kuleje niestety:kwasny:i muł jak ch....j!

Opublikowano
Z zawieszeniem miałem podobnie.Najpierw sprawdziłem amorki na stacji okazało się,że po 40%:kwasny:Wymiana na inny gwint (75%)i dalej lipa.Po wymianie kompletnych mocowań problem ustał.:banan:Mnie Rns-d wyniósł 170zł[emoji4]tyle,że musiałem jeszcze ogarnąć konsolę 2 din,ale udało się wyrwać w sumie za 190zł.Co do programu mam nadzieję,że autko odżyje,ale najpierw wymiana przepływki,bo moja kuleje niestety:kwasny:i muł jak ch....j!

U mnie nowy gwint pokazał 30% [emoji85][emoji23]

W tym roku byłem na przeglądzie i pokazał 55% [emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano
  • Autor
Teraz, oca69 napisał:

U mnie nowy gwint pokazał 30% emoji85.pngemoji23.png
W rym roku byłem na przeglądzie i pokazał 55% emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

No to nieźle:kwasny:a gdzie robisz przeglądy jeśli można wiedzieć?Bo ja wtedy robiłem w Oleśnicy na Lucieniu;)

Opublikowano
No to nieźle:kwasny:a gdzie robisz przeglądy jeśli można wiedzieć?Bo ja wtedy robiłem w Oleśnicy na Lucieniu[emoji6]

Wrocław [emoji6]

Zawartość dodana 0 minutes later

Wrocław [emoji6]

W Oleśnicy za wysokie rolki mają i później problem żeby zjechać [emoji23]

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, oca69 napisał:

Wrocław emoji6.png

Zawartość dodana 0 minutes later

W Oleśnicy za wysokie rolki mają i później problem żeby zjechać emoji23.png

Przerabiałem motyw z rolkami:facepalm:Masakra,ale jakoś udało się wyjechać:decayed: