Ad3kwatny Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Witam poszukuję bardzo pilnie takich zaworów do felg , te dostepne do felg typu BBS sa troszke za krótkie, ja potrzebuje gdzieś tak 45mm długie i 25mm gwintu średnica 8mm ( nie 10) Pytanko jak to zdobyć google oraz allegro nie oferuja takich wentylków myślałem tez zeby rozwiercać otwór i założyć jakies bardziej pospolite zawory?? help Edytowane 4 Maja 2015 przez Ad3kwatny
misiek95 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 wulkanizator ostatnio pokazywał mi dokładnie takie same- podobno z przeznaczeniem do busów czy też do przyczep gdzie przewozi się duże ładunki... może w ten sposób poszukaj? albo zadzwoń do jakiejś hurtowni, powinni wiedzieć o co chodzi
Ad3kwatny Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Przeszperałem dużo stron nie ma czegoś takiego za cholere jestem ciekaw jak ktos to zdobył <bezradny>
misiek95 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Nie wszystko znajdziesz w necie. Zawiez do kumatego wulkanizatora to moze znajdzie w jakiejs hurtowni
Ad3kwatny Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 byłem w najlepszych wulkanizacjach w Kaliszu i załatwili mi tylko te od BBS i sa za krotkie, pozostaje na własną ręke szukać
Rekomendowane odpowiedzi