Malt Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Cześć, Kupiłem swoje Audi w grudniu 2014 roku i do tej pory myślałem, że mam wersje z pakietem S-Line ale już sam nie wiem co o tym myśleć. W dokumentach kupna był zapisanyh model A4 ww S4 w Polsce mam już wpisane samo A4. Rocznik to końcówka 2001. To czym się może wyróżniać moje audi to: - kubełkowe siedzenia (Wysuwane podnozki, elek ledzwie + 3 standardowe ustawienia) - znaczek s-line na kokpicie nad schowek od strony pasażera - z tyłu delikatny elegancki spoiler - aluminiowa gałka zmiany skrzyni biegów - system informacji kierowcy FIS - 5-ramienne alufelgi 17' - srebna pokrywa silnika - szkalny szyberdach (ale to chyba nie jest w pakietach s-line) W książce serwisowej jednak mam oznaczenie E0A czyli niby standardowa wersja. Co o tym sądzicie? Edytowane 5 Maja 2015 przez Malt
DARIO88 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 kolego gdyby była to wersja S-line to byś miał oznaczenie E4j czyli masz zwykła wersje tylko ktoś dołożył parę rzeczy ... a w s-line znaczki mogą być tylko na tylnich listwach drzwi,listwach progowych,kierownicy i w przednim grillu jeśli jest zderzak s-line. Nad schowkiem tylko znajduje się emblemat quattro jak oczywiscie ma
Malt Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Tak też myślałem, ale wolałem się upewnić dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi