MowilaZeMa18 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Witam Co myślicie o Nerta truck Cleaner 2000 ? Dobry szampon do samochodu ? Napisane jest ze do ciężarówek jest jakaś różnica ? Używa ktoś tego ?
danielom Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Ja uzywam w robocie do mycia posadzki :-) za ostra chemia na osobowke :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
danielom Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Prosze Cie :-) wydaje mi sie ze tez masz to ze zrodel innych niz specjalnie kupowane dla siebie :-) sa specjalne srodki typu APC do usuniecia gorszych zabrudzen ale do mycia sa specjalne szampony za pare zlotych :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Kali S4 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 toś teraz polciał przecież to nie szampon tylko silna chemia do ciężkich zabrudzeń
Griffe Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Ale przecież się bardziej rozcieńczy i będzie miód malina...
Kali S4 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 no tak, jak się bardziej rozcieńczy to i tapicerkę można uprać
Rekomendowane odpowiedzi