Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Zabezpieczenie mechaniczne skrzyni biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Was się zapytać jakie zabezpieczenie jest lepsze. Chcę załozyć blokade na skrzynie i rozważam dwie firmy. Dipol i Bear-Lock. Co polecacie. Zaleta Dipol-a jest to że motowany jest z boku po stronie pasażera. A beralock koło mieszka od skrzyni biegów( to strasznie szpeci samochód. Jeśli ktoś z Was posiada któryś z modeli to prosiłbym o podzieleniem się uwag na temat użytkowania. Pozdrawiam

http://www.dipol.pl/pl/adaptacje/samochod.php?id=681

http://www.auto-blokady.pl/wykaz.php?sel=AUDI

Opublikowano

Osobiście bym nie zakładał żadnej :) miałem i mi bez problemu ukradli samochód.Lepiej założyć dobry sprytny ukryty wyłącznik .Szkoda kasy

Opublikowano

witam ja tez sie nad tym zastanawialem(wymog AC warta)ale szkoda mi bylo niszczyc wnetrze i w koncu zalozylem alarm plus drogi imobilajzer.Zlodziej jak bedzie chcial to i tak buchnie fure,zadna blokada nie da Ci 100% zabezpiecznia chodzi oto zeby nie bylo za latwo bo jak auto wyje dlugi czas a zlodziej nie ma pomyslu co z tym zrobic to pewnie odpusci!!!pozd

Opublikowano

do B7 dostępna jest również blokada Niedźwiedź-Lock w wersji z bolcem od strony pasażera. Jest tańsza i mieszek jest cały.

Opublikowano
  • Autor

do B7 dostępna jest również blokada Niedźwiedź-Lock w wersji z bolcem od strony pasażera. Jest tańsza i mieszek jest cały.

Ale z bolcem wyciaganym czy na sprężynie. Niedzwiedz lock i bera lock to to samo. A co do blokady to chce tak czy siak, a oprócz tego i tak zrobię alarmy i inne cuda. Dzwoniłem dziś do poznania do centrali i powiedzieli mi że występuje tylko od góry montowany.

Opublikowano

Sam mam blokadę ale, mam smutne wieści:

Ale zgadzam się z przedmówcą, im dłużej to trwa, tym większa szansa, że odpuszczą i wezmą samochód sąsiada.

Może jest na to sposób:

Opublikowano

Jęsli chcesz dobry alarm/blokadę to daj znać (PM)mam kontakt do firmy która zakłada GPS w Twoim samochodzie i masz kontakt z samochodem 24/h i wiesz co się z nim dzieje:)Jak tylko buchną Ci furę dostajesz tel. od nich a oni powiadamiają w tym samym momencie policje i swoja ochronę.odzyskanie fury w 99,9%:)

Wiadomo koszt jest tego urządzenia jak na pierwszy raz drogi bo 1700zł ale później masz spokój na dluuugi czas:)

P.S. zniżkę masz w tedy na AC u większości ubezpieczycieli (50%-zniżki na AC)

Pozdrawiam Piasek K-6

Opublikowano

nie odzyskanie fury w 99,9 tylko mniejsze szanse chyba,... słyszałeś może o urządzeniach zakłócających pracę GPS?? np jammer... niestety chłopcy polujący na nasze auta nie śpią (a zwłaszcza w nocy) jedyny plus tego GPS to zniżka na AC

Opublikowano

No niestety polują ale miejmy nadzieje ze żadnemu z nas to przykre zdarzenie sie nie przytrafi, ale wiadomo ze nie kazdy posiada takie urzadzenie do zagłuszania sygnału, wiec tak czy inaczej oplaca sie cos takiego zainstalowac:)