bundy75 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Już trzeci raz zdarzyła mi się taka sytuacja, że po zatrzymaniu i wyłączeniu zapłonu (oraz wyjęciu kluczyka) oraz otwarciu drzwi pojawia się komunikat "Light are on" (na FISie) + brzęczek. Szybki rzut oka na światła i okazuje się, że świecą się światła do jazdy dziennej po stronie pasażera. Pomaga wejście w CAR i wyłączenie świateł do jazdy dziennej. Po ponownym odpaleniu i włączeniu świateł do jazdy dziennej w CAR problem znika. Zauważyłem, że ta sytuacja za każdym razem pojawiała się przy skręcie w prawo z włączonym kierunkowskazem (na miejsce parkingowe) i przy nie do końca wyprostowanych kołach. Być może przypadek Przełącznik świateł cały czas na AUTO. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Niestety nie mam jeszcze kabelka i nie mogę sobie sprawdzić co to może być. Edytowane 11 Maja 2015 przez bundy75
wrclaguna Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 jak manetke zostawisz sygnalizujac kierunkowskaz to normalny komunikat
bundy75 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 jak manetke zostawisz sygnalizujac kierunkowskaz to normalny komunikat Dzięki za oświecenie ;-) Człowiek uczy się jednak całe życie
Rekomendowane odpowiedzi