Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Oświetlenie wnętrza i drzwi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Mam pytanko odnośnie krańcówek i całego układu z nimi związanego. :wink: Mianowicie chce sobie założyć podświetlanie wnętrza pod nogami przód tył i podłączyć do tego lampki w boczku( te czerwone ) z tym że tak chciał bym żeby mi to tak działało że po otwarciu drzwi kierowcy zapalają się tylko jego lampka czerwona i pod jego nogami i tak ze wszystkimi drzwiami czyli analogicznie ktoś wysiada z tyłu to zapala się u niego pod nogami i w boczku czerwona lampka :eusathink: czy próbował może ktoś taki patent albo zrobił i może mi pomóc :co:

Opublikowano

ja mam u siebie puszczone ledy od strony kierowcy i pasażera, zapalają się jak otworzysz drzwi, to co zrobiłem to nakleiłem listwę led i podłączyłem pod lampkę ori na dole i to wszystko, efekt jest fajny szczególnie w nocy. Mam też tak zrobione w bagażniku.

nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale jeśli tak to pozdrawiam.

Opublikowano

Wiem bo i ja właśnie takie ledy chce nakleić bo ładne światło dają tylko chce mieć tak ze jak otwieram moje drzwi ( kierowcy ) to zapala mi się pod nogami i lampki w drzwiach ostrzegawcze ale u reszty nie. O taką kombinację mi chodzi :eusathink: czyli np . ktoś wysiada mi z tyłu z pasażerów i zapala się u niego pod nogami i ostrzegawcze w boczku zamknie drzwi to gaśnie i tak na każdych drzwiach po kolei :decayed:

Czyli rozumiem że nikt nie jest w stanie mi pomóc nad takim pomysłem ?? :confused4:

Temat do zamknięcia sprawa rozwiązana :dance::closed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...