Krokulec Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Witam Jestem od niedawna posiadaczem Audi B6 i martwi mnie jeden problem z zawieszeniem tylnej osi Otóż zauważyłem ze koła nie są równomiernie obsadzone w nadkolach, auto nie było bite, nie ma luzów w zawieszeniu wszystko jest sprawne. Wygląda to tak jak na zdjęciach: Lewa strona: Prawa strona: Różnice są widoczne między błotnikiem a kołem, nie jest to może duże odchylenie ale jednak jest, może ktoś pomoże i podpowie mi czy da się to wyrównać, może trzeba ustawić geometrie albo zbieżność tylne osi.
Petrostar_pl Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 A w ogóle ustawiana był zbieżność? Bo jeżeli nie to udaj się na gemoetrię i niech to sprawdzą,poza tym jakie zawieszenie z tyłu posiadasz? Podaj szczegóły.
Krokulec Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 A w ogóle ustawiana był zbieżność? Bo jeżeli nie to udaj się na gemoetrię i niech to sprawdzą,poza tym jakie zawieszenie z tyłu posiadasz? Podaj szczegóły. Moje zawieszenie to 1BV
Rekomendowane odpowiedzi