Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Na co zmienic fabryczny głośnik ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, przy okazji malowania zderzaka z tyłu wyjąłem subek ze wzmacniaczem, niestety ktoś wcześniej włożył jakieś gówno nie głośnik. Może mi ktoś podać z jakimi parametrami szukać głośnika żeby to jakoś grało ?

Opublikowano

Szukaj ori.

Potem przepnij piny i masz ful za***isty bas. :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kupilem, zamienilem, nawet spoko ale w bagażniku delikatnie słychać ze pierdzi, chyba przyjarany lol

Opublikowano

Mozeszw wyjasnic o co chodzi z przepieciem pinow? Czy miales na mysli tylko podmianke glosnika ;)

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o przewody które zasilają głośnik, oczywiście nie da się ich zamienić bo maja inne końcówki wiec albo obcinasz oba i zamieniasz miejscami lub tak jak ja to zrobiłem. Zamienilem piny w tej wtyczce która jest na wierzchu wcisnieta w plastikowa obudowę subwoofera. Narzędzie do wyjmowania pinów zrobiłem z pincety :-D

Opublikowano

Dzieki za wyjasnienie :)

Mam pytanie tez w sumie odnosnie suba - czy zmiana samego suba i wzmaka na taki z Bose polepszy bas, bedzie glebszy? Czy podeszlo by to w ogole plug & play i zgralo sie jakos z fabrycznymi glosnikami?

Opublikowano
  • Autor

Na forum jest temat o wymianie zwyklego grania na bose, musisz ooszukac. Ale na pewno nie bedziesz mial tak tlustego i czystego basu jak z dobrej skrzyni. Moim zdaniem orginalny 9 glosnikowy system audi gra fajnie i dla zwyklego uzytkownika jest calkiem wporzo

Opublikowano

Dzieki, o taka odpowiedz mi chodzilo. Zastanawialem sie nad malym subem 25cm closed, moze kiedys zamontuje.