Bartek79 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Mam problem z klapą bagażnika centralny zamek otworzył wszystkie drzwi a tylnej klapy nie . Można ją otworzy tylko z pilota przyciskiem do otwierania bagażnika. Po zamknięciu klapy świeci się na FIS-ie że klapa otwarta a jest zamknięta. Wychodzę z auta i znów nieda się otworzy ręką klapy. Macie jakieś sugestie proszę o podpowiedzi.
carlos666 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Mikrostyk w zamku padł. Moduł komfortu ma informację że klapa jest już otwarta...
Bartek79 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 Dzięki za podpowiedź jutro to zaraz sprawdzę
mucha187 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam, mam pytanie,czy po wymianie mikrostyka wszystko bylo ok.Ile taki kosztuje.ja mam taki sam problem,z tym ,ze mam saloon,ale kwestia ta sama-klape otworzyc moge jedynie pilotem a recznie(gdy auto jest juz otwarte) to nie da rady.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi