Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

brak swiatla i info na kompie o otwarciu bocznych drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam p[ytanie szukalem na forum jednak nie znalazlem byc moze niewiem jak szukac ... brak swiatla i info na kompie o otwarciu bocznych drzwi przednich. Rozebralem tapicerke doszlem do przelacznika zwarlem przewody i ... nic. Sprawdzilem przewody w gumie dochodzace do drzwi i ... nic :( qrde moze macie jakis pomysl co jeszcze moglo walnac ? gdzies czytalem ze moze w zamku cos sie stalo ze stykami , tylko nie wiem czy dam rade rodostac sie tam zeby czegos nie zepsuc bardziej ...

Pzdr

Opublikowano

No to widać, jak szukałeś, skoro ten temat jest wałkowany średnio dwa razy w tygodniu i nadal każdy pyta o to samo. Skoro sprawdziłeś przewody, to zostaje Ci zamek - zimne luty lub mikrostyk.

Podepnij kompa i sprawdź błędy, ale na pewno będziesz miał brak możliwości zablokowania/odblokowania drzwi.

Opublikowano

U mnie w prawach drzwiach od jakiegoś czasu nie działał czujnik otwarci drzwi. Ostatnio w lewych zamek raz zamykał, a raz nie i to samo z szybą. Po wymianie wiązki w drzwiach kierowcy zniknął problem w obydwóch drzwiach.

Tutaj masz poradnik nt. mikrostyków: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/150927-czyszczenie-mikrostyku-w-zamkach-drzwi/

Edytowane przez Makale

Opublikowano

Kabelkologia do sprawdzenia . Najczęściej pękają w gumowej charmonijce pomiędzy słupkiem a drzwiami. Sprawdzanie żmudne ale konieczne.

Opublikowano

Kurde u mnie też się coś dzieje z tymi drzwiami raz fis pokazuje ze są otwarte a raz nie. Po nocy jak auto odpalam rano wszystko działa normalnie po przejechaniu jakiegoś odcinka drogi i otwarciu drzwi fis juz nie pokazuje że są otwarte. To samo z szyba cięzko ją zamknąc, wariuje góra dół :/

Opublikowano

Odnośnie szyby to przerywa czy brak kodowania?

Opublikowano

Przerabiałem temat już w 2 b6. Wyciągnąłem całą instalację czyli od wtyczki w słupkach i w obu przypadkach tam wlaśnie coś się działo. Robota prosta- ściągasz tapicerke drzwi i wypinasz wszystko.

Opublikowano

Odnośnie szyby to przerywa czy brak kodowania?

Przerywa.

Opublikowano

Może podnośnik się kończy . Na przykład linka ciężko chodzi i zabezpieczenie przeciążeniowe wyłącza.