Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wskaznik temperatury wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam uszkodzony wskaznik temperatury i mam takie pytanie jak kupie inny licznik np angielski to bedzie mi pasowac ta malo wtyczka do plytki od wskaznika temperatury czy wszystkie te wskazniki sa takie same z gory dziekuje za odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o wskaźnik temp. oleju to w liczniku jest kostka 4 pin , gdzie jest wykorzystany tylko jeden styk. Do niego idzie przewód biało niebieski z czujnika. Powinno pasować. Ja tą kostkę dorabiałem z podobnej większej.

Opublikowano
  • Autor

chodzi mi o wskaznik temperatury raz na jakis czas mi dzialal rozebralem licznik i rozebralem ten wskaznik tam do trybek zlozylem i od tamtej pory juz nie chodzi chyba cos zle zlozylem nie potrzebnie rozbieralem do tych trybek bo jak sie okazalo to byl jeden zimny lut

chodzi mi o wskaznik temperatury raz na jakis czas mi dzialal rozebralem licznik i rozebralem ten wskaznik tam do trybek zlozylem i od tamtej pory juz nie chodzi chyba cos zle zlozylem nie potrzebnie rozbieralem do tych trybek bo jak sie okazalo to byl jeden zimny lut

wskaznik temperatury cieczy

Opublikowano

Sorry . Niedopatrzenie. JA pisałem o b5. Zmylił mnie opis silnika 1.6 w profilu. Jak jest w b6 to niestety jeszcze tego nie wiem bo nie było potrzeby tam zaglądać.

Opublikowano
  • Autor

ma ktos moze sprzedac uszkodzony licznik ze sprawnym wskaznikiem temperatury ???

Opublikowano

Wymontuj i złóż ponownie jak ma być. Napędem jest mała zębatka z magnesem. Rozegnij z wyczuciem blaszki od siebie i dognij do pokrywy zamykającej. Przed złożeniem ustaw wskaźnik w pozycje wyłącznego silnika. Kilka podejść miałem ale wskazuje jak nowy. Dodatkowo Wymontowałem z licznika całą elektronikę i wyplukalem wodą destylowaną. Jak nowy

2d376d82c0769157485e9d087382fdec.jpg06547b1d6c60d23abc2387c6f8907acd.jpg

Opublikowano

ma ktos moze sprzedac uszkodzony licznik ze sprawnym wskaznikiem temperatury ???

Odezwij sie na pw