Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Coś ćwierka pod deską :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanki i Kolegi :)

Mam od tegorocznej wiosny dziwny objaw. Mianowicie do tej pory wszelkie klimatyzacje z którymi mam do czynienia w tym i moja pracowały bezszelestnie (poza wiatrakiem). Od niedawna po załączeniu klimy wszystko chodzi i chłodzi jak zwykle ale spod deski dobiegaja odgłosy jakby ćwierkania :D Nie wiem do czego to porównać ale to taki odgłos jakby z dziurki w czymś ulatniało sie powietrze i polewając ten wyciek wodą to tak "ćwierka" albo jak słonika smaży się na patelni :)

Jak radyjko gra i autko jedzie to tego nie słychac ale pod światłami i przy wyłaczonym radiu pod dechą cały czas "kwili jakies ptaszysko". Oczywiście w trybie ECON odgłosów brak

Miał może ktoś z Was do czynienia z takim objawem ?

Opublikowano

To klimatyzacja, upuszcza ciśnienie z klimatyzacji jakie wytworzyło. Tam ma być, to znak że klimatyzacja działa :)

Edytowane przez karaluch8

Opublikowano
  • Autor

ale do tej pory tego nie było więc chyba nie jest to do końca prawidłowy objaw :)

Opublikowano

sciągaj schowek może którys z silniczków ci ćwierka hehe :D jak coś to mam z poprawionej wersji :) pozdro

Opublikowano
  • Autor

sciągaj schowek może którys z silniczków ci ćwierka hehe :D jak coś to mam z poprawionej wersji :) pozdro

To na bank nie silniczek. Już dostałem info że to jeden z pierwszych objawów niedoboru czynnika.

A swoją drogą napisz mi na pw kilka szczegółów o silniczkach co masz i po ile bo jeden mi już zaczyna postukiwać. Jeszcze błędów nie wywala ale zdaża się na AUTO puk puk pod deską. To są nówki, co znaczy poprawiona wersja ? Czekam na onfo na PW żeby tu nie śmiecić

Opublikowano

Napisałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie też ćwierkało.

Dziwne ale po naciągnięciu (luźnego już) paska napędzającego sprężarkę ćwierkanie ustało.

Może sprawdź u siebie czy nie jest luźny pasek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sprawdź czy poprawnie działa sprzęgło alternatora