Adis89 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Witam, chce podlaczyc moduł świateł dziennych w halogenach i prosil bym o pomoc w podpieciu jako ze jestem troche zielony w temacie elektryki. A wiec tak:1. dwa kable podpinam pod halogeny jeden "-" pod brązowy drugi pod biało-niebieski lub biało zielony w zaloznosci od halogenu prawy bądz lewy.2. mase wiadomo do obudowy3. jeden kabel pod plusa z postojówki tez bez problemu znajde 4. I tu mam najwiekszy problem potrzebuje znalesc pod maską +12V po stacyjce. jesli mozecie to podpowiedzcie czy znajde taki kabel pod maska, od jakiego urządzenia: lampy, alternator? a najlepiej jaki ma kolor.za wszystkie podpowiedzi wielkie dzieki Edytowane 23 Maja 2015 przez Adis89
kris-krzysztof Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Masz taki + w wiązce obok zbiorniczka wspomagania.
Marc!n Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 ja w b5 taki moduł podpinałem w kable w skrzynce bezpieczników, wszystko w jednym miejscu, niewidoczne, na szybkozłączkach najmniej inwazyjne po demontażu zero śladu.
Rekomendowane odpowiedzi