TeroM Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Witam. Potrzebuję jakieś namiary na serwis który byłby w stanie naprawić mi mój sterownik ABS Na google ile firm tyle opinii, a potrzebowałbym firme z której korzystał jakiś klubowicz. Podczas jazdy zapala sie ABS i gaśnie. Po podłączeniu do kompa: 01203 – Electrical Connection between ABS and Instrument Cluster 03-00 – No Signal Także podejrzewam na 99% zimne luty w sterowniku. Pozdr
siwy26 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 witam też tak miełem pewnego razu jak szybko ruszyłem i momentalnie zachamowałem ale z biegiem czasu się unormowało i przez prawie dwa lata jest dobrze a miałem zmieniać sterownik w nim są tak cienkie druciki ze włos z głowy jest do nich gruby i lutownicą niema co tykać
pyra111 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Witam w mojej b6 dziś przy gwałtownym przyśpieszeniu i nagłym zahamowaniu właśnie zapaliły się kontrolki esp i abs tak jak u siwego, po zgaszeniu i zapaleniu auta znikły wiece o co chodzi?
lukasz19tdi Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Ja rok temu robiłem tutaj http://zmserwis.eui naprawdę polecam, wszystko działa jak należy koszt nie duży plus kw bo za daleko było jechać osobiście.
Rekomendowane odpowiedzi