Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Potrzebny projekt, pliczki .dwg do CADa budownictwo ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuję projekciku budynku (2-3 kondygnacje) w którym mogę zrobić parter sklepy, bar, kawiarnię, restaurację itp. a na górze hotel czy coś w tym stylu, tzn. pokoiki do mieszkania, łazieneczki itp. , budynek najlepiej starszego budownictwa, mile widziany gotowy projekt modernizacji instalacji wod.-kan. i instalacji CO :kox: Bo właśnie to mam wykonać w tym budynku :wink4: Budynek spory ale bez szaleństw, żebym się nie przepracował :naughty: Pewnie zadacie sobie pytanie po co mi to... szkoda mi czasu na rysowanie wszystkich rzutów i przekrojów w CADzie :wink4: Właśnie potrzebne rzuty każdej kondygnacji i przekrój :wink4:

A tu inne pytanko, czy ma ktoś może jakąś starą kamienicę, jakiś walący się budynek i w nim przeprowadzoną inwentaryzację, zrobiony projekt naprawienia jakichś uszkodzeń konstrukcji? Wystarczy tylko jeden element konstrukcyjny (tzn. ściany/stropy itp.) to musi być już jakaś ruina :naughty: ale nie do przesady :wink4: Zależy mi tylko na gotowym projekcie :rolleyes:

P.S. Wiem że zbyt dużo wymagam, ale może ktoś czymś takim dysponuje i się podzieli :hi:

Opublikowano

:polew: trzeba było iść na zarządzanie :decayed:

reflex poszukam i się odezwe bo mam tego od groma :kox:

Opublikowano

:polew: trzeba było iść na zarządzanie :decayed:

:decayed: phi... ja nie narzekam :gwizdanie:

poszukam i się odezwe bo mam tego od groma :kox:

:blink: poszukaj poszukaj... Bo ja mam masę projektów, ale nic ze starego budownictwa :decayed: