darek995 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Czemu tego nie wypuszczali tak w serii ? Tylko 2 sztuki powastały na świecie.
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Czemu tego nie wypuszczali tak w serii ? Tylko 2 sztuki powastały na świecie. rs4 b5 w sedanie NIGDY nie wyjechało z fabryki w Inglostadt chyba pomylileś to z rs2, która wyjechała w ilości 4 sztuk w sedanie z fabryki, dwie sztuki zamówili szejki, 1 stoi w muzeum i 1 zagineła i też sie zastanawiam czemu to w sedanie nie wyjechało z fabryki, czym audi się wtedy kierowało? to będa juz chyba wiedzieć inżynierowie, którzy już dawno są na emeryturze albo nie żyją w avancie jako tako robi robote, ale sedan to jest petarda nie wiem czy ktoś już o to pytał w wątku ale czy kolego marecek mógłbyś w widełkach podać ile ten projekt Cie wyniósł, mam na myśli części + robocizna która zlecałeś, jeśli to nie problem to poprosze tu, ewentualnie na pw Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez uszolek
PiterA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czemu tego nie wypuszczali tak w serii ? Tylko 2 sztuki powastały na świecie. rs4 b5 w sedanie NIGDY nie wyjechało z fabryki w Inglostadt chyba pomylileś to z rs2, która wyjechała w ilości 4 sztuk w sedanie z fabryki, dwie sztuki zamówili szejki, 1 stoi w muzeum i 1 zagineła i też sie zastanawiam czemu to w sedanie nie wyjechało z fabryki, czym audi się wtedy kierowało? to będa juz chyba wiedzieć inżynierowie, którzy już dawno są na emeryturze albo nie żyją w avancie jako tako robi robote, ale sedan to jest petarda nie wiem czy ktoś już o to pytał w wątku ale czy kolego marecek mógłbyś w widełkach podać ile ten projekt Cie wyniósł, mam na myśli części + robocizna która zlecałeś, jeśli to nie problem to poprosze tu, ewentualnie na pw uszolek ty bys temat swojej bryki zapodał
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 chciałbym, żeby to auto w sygnaturze było moje mojemu sedanikowi jeszcze troche brakuje
PiterA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 chciałbym, żeby to auto w sygnaturze było moje mojemu sedanikowi jeszcze troche brakuje
darek995 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Czemu tego nie wypuszczali tak w serii ? Tylko 2 sztuki powastały na świecie. rs4 b5 w sedanie NIGDY nie wyjechało z fabryki w Inglostadt chyba pomylileś to z rs2, która wyjechała w ilości 4 sztuk w sedanie z fabryki, dwie sztuki zamówili szejki, 1 stoi w muzeum i 1 zagineła i też sie zastanawiam czemu to w sedanie nie wyjechało z fabryki, czym audi się wtedy kierowało? to będa juz chyba wiedzieć inżynierowie, którzy już dawno są na emeryturze albo nie żyją w avancie jako tako robi robote, ale sedan to jest petarda nie wiem czy ktoś już o to pytał w wątku ale czy kolego marecek mógłbyś w widełkach podać ile ten projekt Cie wyniósł, mam na myśli części + robocizna która zlecałeś, jeśli to nie problem to poprosze tu, ewentualnie na pw Tak, dokładnie pomyliłem z RS2 limo mały f*ck'up A bo wszyscy produkują RS4 limo i się człowiekowi myli. 6 tyś wyszło RS4 i za chwile zrobi się tyle samo RS4 limo hehe Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez darek995
marecek1522 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 uszolek z zakupem auta wyszło mnie ponad 60 tysi felgi idą jeszcze w polerke moc 500 + bez fajerwerek ma być bezawaryjne są juz większe turbiny icki wagner tuning przelot 3 cale itp ale narazie jestem za granicą fotki i filmy niebawem , zastanawiam sie jeszcze na obklejeniem auta w coś ciekawego Kilka fotek limo zeby nie było ze stoi w garazu . za miesiac wkońcu wracam do pl i fura jedzie do GTO i modzimy dalej pozdr
--Rafcio-- Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) . Edytowane 31 Grudnia 2016 przez --Rafcio--
Rekomendowane odpowiedzi