skulcz Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam Zmieniłem postoje w swoich bi-xenonach i po ponownym założeniu lewa lampa zaczęła świecić wyżej. Już raz miałem taki przypadek ale po ponownym wymontowaniu i założeniu wszystko wróciło do normy. Gdzie jest kruczek? Czy ktoś przerabiał podobny temat? pozdrawiam
Wąski Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Proste nie zamontowałeś jej odpowiednio na ślizgach które są pod spodem
skulcz Opublikowano 25 Października 2008 Autor Opublikowano 25 Października 2008 Dobrze zamontowana ale swieci za wysoko i po włączeniu lewa wykonuje większy ruch przy poziomowaniu od lewej.
adamooo Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 do sprawdź czy palnik siedzi cały zatrzaskach.. 2 opcja to plastik od poziomowania pękł i już nic z tym nie zrobisz..można skleić ale długo nie wytrzyma..
skulcz Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 WITAM Sprawa wygląda nastepujaco. Sprawdziłem VAGiem czy nie ma błedów. No i nie było. Wyjechałem na równy teren żeby sprawdzić jak świecą lampy. I tak jak wcześniej opisywałem lewa świeciła wyżej od prawej. W swej wściekłości nacisnełem kasuj błedy ! Xenony zaczeły podnosic sie i opadać i zatrzymały sie na odpowiednim poziomie. ZAczeły świecić na odpowiedniej wyskości. Toć to szok!!!! Teraz pracują jak należy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi