Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki gaz sekwencyjny do A4 2.8 174ps 95rok?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o pomoc,jaki gaz wybrac, z jakiej firmy, chodzi mi o sekwencje,mam załoazona zwykla lovato i mi stzrela jak cholera i chce zmienic na sekwencje,no i jakie ceny??

Opublikowano

mam taki sam silnik i zapakowalem gazik ELPIGAZ

cyka super zrobilem na gazie ok 35000 bez problemow

POLECAM

Opublikowano
  • Autor

hejka

ma ktos jakies inne pomysły ,oraz jakie ceny?

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 02-02-2007, 22:43 ]

minęło 1,5 godzinym, nie wszyscy w piątek wieczorem czekają na forum na pytania o gaz do auta. Poczekaj trochę....

Opublikowano

Ja mam BRC Sequent56 za trochę ponad 4kkoła i jak narazie nie mogę narzekac.

Ale to się jeszcze zobaczy bo dopiero niecałe 10tys. mam przelatane.

Trasa-miasto 50/50 około 14,5 (dośc dynamiczna jazda+quattro)

Trasa 130-140 km/h około 12,0

Tylko miasto około 17,0 (całkiem ciężki sandał)

Może po pierwszym dużym przeglądzie coś się zmieni (chociaż nie przypuszczam).

Osobiście polecam LandiRenzo Omegas, jeżeli Twoje finanse to zniosą :wink:

Raczej nie polecam podejrzanie tanich instalacji, co nie znaczy, że zawsze są do bani.

Oczywiście plus benzynka, której też troszkę idzie :cry:

Opublikowano
Osobiście polecam LandiRenzo Omegas, jeżeli Twoje finanse to zniosą

Ja tak samo polecam tą instalację. Skoro dobrze radzi sobie z moim 1.8T, to z 2.8 nie powinna mieć problemów.

Opublikowano

Miałem w AAH Elpigaz i było ok, cena wtedy 7 tysi, ale to dawno było :lol:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

a ma ktos STAGA300?? DOBRA?

Opublikowano
prosze o pomoc,jaki gaz wybrac, z jakiej firmy, chodzi mi o sekwencje,mam załoazona zwykla lovato i mi stzrela jak cholera i chce zmienic na sekwencje,no i jakie ceny??

latałem na takim silniku i zwykłym gazie bez problemu jedyne co musiałem sie nauczyc to gasic silnik za każdym razem na benzynie i po strzałach........

Opublikowano
  • Autor

icemankoszalin ciekawe ,mnie ten zwykly gaz rozpierd.......a ,i musze miec sekwencje, i trosze wiecej mocy bedzie niz na zwykłym :),

Opublikowano
wiecej mocy bedzie niz na zwykłym :),

Ja wiem :lol:

Odłączyłem gaz u siebie i powalającej różnicy nie widzę. Właściwie to nie czuje przypływu mocy.

Opublikowano
icemankoszalin ciekawe ,mnie ten zwykly gaz rozpierd.......a ,i musze miec sekwencje, i trosze wiecej mocy bedzie niz na zwykłym :),

2 lata latałem na zwykłym gazie i strzał miałem tylko po zgaszeniu auta na gazie i to za każdym razem ............i jedyne rozwiązanie jakie było i sie sprawdziło w 100 % to gaszenie na bezynie , ale spokojnie to sa moje doświadczenia i moje rozwiązanie na strzały gazu wiec twoja sprawa co zrobisz i kupisz czy zamontujesz .......podstawa gazowni i tak jest sprawny w 100 % układ ( świece , przewody wysokiego napiecia , sondy itd ) bez tego i tak nie bedzie latł jak należy

pozdrawiam icekoszalin

[ Dodano: 13-02-2007, 22:22 ]

zadnej mocy nie poczujesz kolego mam 3 auta zagazowane w firmie jak chcesz mocy to splanuj koło zamachowe i wymień barany na sportowe wydech i filtr itd i 40-60 km dostaniesz pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

napisz kolego co zrobic aby konikow dostac? opisz cos wiecej :),stożek wstawic? ajki wydech szukac? barany??heh

Opublikowano
napisz kolego co zrobic aby konikow dostac? opisz cos wiecej :),stożek wstawic? ajki wydech szukac? barany??heh

masz 10 000 zł luzne na 40-60 kucyków

Opublikowano
40-60 km dostaniesz

rozumiem ze traktujemy to w formie humorystycznej, bo przyrosty 23-35% wymagaja troszke bardziej zaawansowanych modyfikacji

Opublikowano
40-60 km dostaniesz

rozumiem ze traktujemy to w formie humorystycznej, bo przyrosty 23-35% wymagaja troszke bardziej zaawansowanych modyfikacji

no nie bo same barny daja bardzo duzo przyrostu kolego tylko zadko sa robione bo kosztowna zabawa 5000 zł do 2.8 176 km a odchudzenie koła zamachowego poprawia znacznie moment ale nie w quatro latałem na takim silnku 2 lata i szukałem co tylko możliwe żeby podnieść moc tylko koszty w stosunku do przyrostu niebardzo mnie przekonywały to na tyle ..............pozdrawiam

Opublikowano
masz 10 000 zł luzne na 40-60 kucyków

hehe..no wlasnie

Opublikowano

AAH chyba nienajlepiej znosi stożek, pare osób na AKP się z nimi męczyło i efekty żadne, w kilku przypadkach spadek mocy. :confused: