Art_A4 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie pompy centralnego zamka. Moja właśnie padła . Czy wszystkie pompki do A4 są takie same ??? Numery pompy: 8D0 862 257 C. Na co zwracać uwagę przy kupnie. Pozdrawiam Art_A4.
Gość Michał Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Zaglądałes do środka? Co padło,wirnik czy elektronika? Jesli wirnik, a nie chcesz sie bawić w jego wymiane szukaj pompki o takim samym numerze,moze sie różnić ostatnia literą wtedy przełozysz elektronike ze swojej . Jesli zaś wirnik jest cały spróbój przelutować styki. Poszukaj, na forum jest mnóstwo tematów dot. pompek centralnego
Art_A4 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Rozkręcałem . Wirnik się posypał. Na pewno musu być prawie taki sam numer ??? Nie widziałem na allegro takich coby miały podobny numer . Jeżeli kupiłbym byle jaką na chodzie to dałoby się przeszczepić wirnik z całym napędem (chyba) ???? Nie dobierałem się do silnika to nie wiem jak tam sprawa wygląda. Proszę o naświetlenie sprawy.
mcm Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 jak buczy a nie zamyka to po wymianie samego wirnika wszystko wróci do normy
Art_A4 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Da radę przeszczep wirnika z silniczkiem (chyba) z byle jakiej pompy do mojej. U mnie wirnik tylko się rozsypał .
mcm Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 zmień sam wirnik od innej pompy
Rekomendowane odpowiedzi