Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] moja myszka na 16" 1996/97r *naprawde ładna* [!] 1 mod! [!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem diodowe zarowki w przednich lampach na postojowkach, takie same jak w lampce przedniej w srodku, no i przymierzylem i efekt fajny, jak bede kupowal postojowki do poliftowych lampek to bede chyba wszystkie w srodku wymienial :naughty:

Opublikowano

Kolego, podałeś linka do modułów LED (3diody). Ja montowałem właśnie takie moduły BIAŁE nad pedałami i nad wycieraczką pasażera z przodu. Podłączyłem je pod kostkę, przez którą płynie prąd od światełka w podsufitówce i jak otwieram drzwi to się zapalały. Te moduły dają dużo światła i osobiście polecam, a montaż bardzo łatwy (mają taśmę 3M)

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

nowe fotki z sesji zimowej :decayed: bez śniegu :tongue4:

Opublikowano

popraw kadrowanie - nie ucinaj elementów i staraj sie unikac centralnego kadru :wink4:

Opublikowano
  • Autor

centralnego kadru, czyli?

Opublikowano

centralnego kadru, czyli?

że najważniejszy element zdjecia jest centralnie umieszczony

Opublikowano
  • Autor

aha... no dobrze wiedziec :hi:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 08:59_________________________________________________p10607621053x703gh2.jpg

moje xenony :evil:

Opublikowano

założyłeś xenonki do zwykłych dzielonych lamp? :shocked::thumbdown: :bicz3:

Opublikowano
:kwasny:
Opublikowano
  • Autor

nie no co wy :gwizdanie: to są moje żarówki które mam od początku, właśnie mi jedna strzeliwła lewa :kwasny: żarówki to Philips Blue Vision czy cos 60/55 H4

Opublikowano

Te BlueVision ładnie w dzień wyglądają, ale słyszałem opinie, że nocą niewiele widać.

Opublikowano

żarówki to Philips Blue Vision

Miałem... ładnie świeciły, ale krótko (4 miesiące chyba) :decayed: I były drogie :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ja nie mogłem narzekac... w dzień i w noc i w deszcz i w mgłe itp bardzo dobrze, lepiej od innych... :good: :good: :good:

Opublikowano

ja nie mogłem narzekac... w dzień i w noc i w deszcz i w mgłe itp bardzo dobrze, lepiej od innych... :good: :good: :good:

Lepiej od innych? Załóż soczewki :kox:
Opublikowano
  • Autor

brak funduszy :disgust:

Opublikowano

brak funduszy :disgust:

Też to przerabiałem, ale teraz żałuje dlaczego nie założyłem np. zamiast podłokietnika z przodu, koszty nie są tak naprawdę wysokie.
Opublikowano
  • Autor

Mój nie jest srebrny :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

tak wyszło może na tym zdjeciu z "xenonami" lukaj w pierwsze foty :good:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 23:39_________________________________________________Podświetlanie nóg po otwarciu drzwi - jest :decayed:

p1060874929x620yg0.jpg

Po kilku godzinach poszukiwań itp itd mam to co chciałem :>

Jeszcze tylko tył mi został ale kabla mi brakło i żarówek :embarrassed: a wszystko zrobione z tego co było jest :cool1:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 20:41_________________________________________________doszły moje HDR'ki :kox: możecie oglądac dzieła fotografa-amatora :evil:

w pierwszym poscie oczywiscie