dunqa Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 WITAM JESTEM TU NOWY WIEC CHCE SIę PRZEDSTAWIC.MOJE PYTANKO DOTYCZY KĄTA WTRYSKU W SILNIKU (AHU) 90PS,CZY KOREKTA KĄTA WRTYSKU POPRAWI PALENE NA ZIMNYM I CIEPŁYM SILNIKU CZY PRZYCZYNĄ SŁABEGO ZAPALANIA JEST MAPA STERUJĄCA W EKU.MECHANIK TWIERDZI ŻE TRZEBA ROBIC MAPE KĄT TU NIC NIE ZAŁATWI A (konkretnie JEGO KOREKTA).
spanky Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 WITAM JESTEM TU NOWY WIEC CHCE SIę PRZEDSTAWIC.MOJE PYTANKO DOTYCZY KĄTA WTRYSKU W SILNIKU (AHU) 90PS,CZY KOREKTA KĄTA WRTYSKU POPRAWI PALENE NA ZIMNYM I CIEPŁYM SILNIKU CZY PRZYCZYNĄ SŁABEGO ZAPALANIA JEST MAPA STERUJĄCA W EKU.MECHANIK TWIERDZI ŻE TRZEBA ROBIC MAPE KĄT TU NIC NIE ZAŁATWI A (KĄKRETNIE JEGO KOREKTA). po pierwsze wyłącz Caps'a .... :exclaim: a co do kąta wtrysku to moze najpierw podaj jaka wartośc ma Twoj kat wtrysku i niech mechanik narazie zostawi mapy w spokoju ... :exclaim: jezeli kat wtrysku bedziesz mial dobrze ustawiony i beda problemy z paleniem bedziemy radzic dalej .....
dunqa Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 soriki za (capsa).Wartośc wtrysku wynosiła 46-48.Tylko nie wiem jak fachowo do tego sie odnieśc(który blok itd). Pytałem też mechanika czy może to być wina koła wału korbowego(czesta usterka)twierdzi że nie ma o tym mowy. [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 03-02-2007, 14:35 ] proszę dostosuje się do zasad forum (dział Newbie)
Rekomendowane odpowiedzi