jaccov6 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Ja jadę, może nie jest klimat jak kiedyś, ale tego roku już sobię nie odpuszczę. https://www.facebook.com/events/929133603764767/ kto chętny na wyjazd? Edytowane 29 Czerwca 2015 przez jaccov6
garry99 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja raczej polece,nigdy nie bylem to zobaczę co to za impreza.
a4-freunde Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 ja tez lece .... tez nigdy nie byłem a chciał bym byc
jaccov6 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) jak by co ja już ruszam w piątek. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez jaccov6
dawidos89 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 z cenami poszaleli w ostatnim czasie. Żeby jeszcze coś oferowali ciekawego w tych pieniądzach.
jaccov6 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 oczekiwałeś wjazdu za 20zł na 3 dni?
dawidos89 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 kolego na 3dni moze i spoko ale wiele osób jedzie tam na jeden dzień a zeby płacić 80zl za wjazd plus 20zl od kazdego pasazera w aucie to przeginka. A super atrakcji to tam nie bedzie jak za ta cene.
Trewor87 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) kolego na 3dni moze i spoko ale wiele osób jedzie tam na jeden dzień a zeby płacić 80zl za wjazd plus 20zl od kazdego pasazera w aucie to przeginka. A super atrakcji to tam nie bedzie jak za ta cene. Brawo, mamy typowego narzekacza, który sam nic nie zrobi! Akurat tu mogę się wypowiedzieć bo niejeden zlot zaliczyłem i niejeden zorganizowałem. Na KAŻDEJ imprezie wjazd kosztuje tyle samo bez względu na to czy ktoś wjeżdża na 3 dni czy na 10 minut. Wjazd na VAG Event kosztuje 100 PLN od auta + 50 od pasażera. Jadę tam, płacę i nie narzekam bo impreza jest mega, choć praktycznie nie ma tam żadnych zorganizowanych atrakcji, wszystko opiera się na super klimacie. Ok, w zestawie są gadżety typu koszulka, identyfikator itp. Ale czy Ty naprawdę myślisz że zorganizowanie takiego zlotu to kwestia kilku telefonów i wszystko tak po prostu jest? Taka VWMania to rok w rok masa czasu poświęcona na jeżdżenie, załatwianie. Odliczam koszt tego "straconego" czasu. Odliczę nawet koszt paliwa. Ale często za każdą głupią pieczątkę, każde durne pozwolenie, każdą dobrą wolę Pani urzędniczki trzeba zapłacić! A uwierz mi że przy tak wielkim wydarzeniu pozwoleń jest potrzebna MASA. myslisz że barierki spawamy sami? NIE toi-toie budujemy z klocków? NIE ochrona to charytatywni fani VW? NIE scena powstaje w wyniku modlitw? NIE nagrody sami rzeżbimy z masy solnej? NIE DJe grają dla samego funu? NIE naklejki, wjazdówki, plakaty drukujemy na własnych drukarkach? NIE syf pozostawiany przez niektórych uczestników w niedzielę znika w wyniku czarów? NIE generatory prądu mamy swoje? NIE Każdy głupi gwódź wbity w scenę czy trytytka potrzebna do zawieszenia banera KOSZTUJE. Nikt nic nie daje za darmo. Hostessy też są tam W PRACY a za pracę trzeba zapłacić. To samo z fotografami czy ekipą filmową. Na Manii nie ma "super atrakcji"? Zabawne Znajdź mi drugi zlot w Polsce, na którym JEDNOCZEŚNIE jest show&shine, 1.4 mili, zawody car audio, drift taxi. Zachęcam do zorganizowania zlotu w 2016 roku. Czy to na 100 aut czy na 1000, czy z selekcją czy bez. Ty zorganizuj, ja przyjade i ocenię. Pogadaj z rodziną, może Ci dobrodusznie pomogą bez chęci wzięcia pieniędzy. Ale i tak polecam najpierw zrobić sobie rozpiskę i ocenić do którego momentu domkniesz budżet. Poczytaj też o wymogach imprezy masowej Tylko pamiętaj! Wjazd ma być za darmo! Inaczej to będzie, jak to ująłeś, PRZEGINKA EDIT Skoro 80 PLN za auto to za dużo a Ty chcesz być tam tylko przez chwilę, to zawsze możesz zostawić auto na zewnętrznym parkingu i wejśc jako widz, tego nikt Ci nie zabroni Edytowane 19 Lipca 2015 przez Trewor87
jaccov6 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pojechali Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi