Dejwid_a4 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Siemka jestem świeżym nowym posiadaczem audiczki, przy zakupie koleś powiedział że wystarczy wymienić przełącznik awaryjnych wymieniłem dalej to samo mianowicie gdy dam lewy migacz nie ma go i tak dziwnie buczy czy nw jak to nazwać kolega stwierdził że to przełącznik kierunków, kupiłem już na szrocie tylko teraz nw jak mam się zabrać do jego wymiany, jak zdjąc kierownice i tak dalej :/Liczę na pomoc, pozdrawiam.
Dejwid_a4 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie nie chodzi mi o tą cała manetkę przy kierownicy.
Lukasz_N Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Włóż choć trochę wysiłku w szukanie. Mi to zajęło 30 sekund. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Lukasz_N
Dejwid_a4 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Koledzy dalej mam problem... Mianowicie nie mam lewego kierunka po prostu tak trzeszczy coś przy włączniku awaryjnych, a manetka prawdopodobnie jest dobra bo pozycyjne lewe świeci więc coś problem jest gdzieś indziej, na pewno to nie jest ten włącznik bo sprawdziłem już dwa i dalej jest to samo... Co to może być, pomożecie?
Fazii Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/324546-kierunkowskazy-pomocy/?p=4542383
Rekomendowane odpowiedzi