Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie działają mi głośniki w "lusterkach" tzw. syczki, wszystkie inne chodzą, jest możliwe, że coś jest pokombinowane w ustawieniach,

czy raczej kabelki są winne lub głośniki zjarane?

Posted

Jak nie masz nagłosnienia BANG&OLUFSEN to niestety w tym miejscu brak .

Posted

dzięki, nie wiedziałem, troche dziwnie, w b6 w tym miejscu były, ale nie było tych w podszybiu co w B8 więc może tak to załatwili :)

Posted

A jake masz nagłosnienie ?

w B8 przy zwykłym syczki sa w desce rozdzielczej

Posted

nie mam Banga.

Posted

witam

podlacze sie pod temat, mi sie wydaje, ze wysokotonowe w drzwiach z przodu i tylu nie dzialaja, naglosnienie mam nie znam nazwy-11 glosnikow z DSP

Posted

SYCZKI w drzwiach sa tylko w nagłosnieniu BANG OLUFSEN

Posted

witam

podlacze sie pod temat, mi sie wydaje, ze wysokotonowe w drzwiach z przodu i tylu nie dzialaja, naglosnienie mam nie znam nazwy-11 glosnikow z DSP

z tyłu występują przy każdym nagłośnieniu. Z przodu w drzwiach głośniki wyskotonowe występują tylko przy nagłośnieniu B&O.

Ustaw bass na minimum, wysokie na max i może coś usłyszysz. jak nie to drugie wyjście. Zdjąć boczek i sprawdzić kable. Jeśli połączenia są ok to pozostaje laryngolog

:hi:

Posted (edited)

jednak tył dziala, a z przodu mowicie nie ma glosnikow? to po co Audi daje maskownice? np w bmw jak nie masz wysokotonowych to jest zaslepka a nie kratka ( maskownica) ;p

edit

wlasnie bylem w aucie i w ustawieniach DSP jest driver i simmetic?, wie ktoś z uzytkownikow o co chodzi oraz opcja GALA ON/OFF

ktorą opcje wlaczyc zeby bylo najbardziej efektownie :)

pozdrawiam

Edited by patryk.patryk
Posted

Kolego te maskownice sa zslepkami, tam nie ma siateczki tylko pełny plastik, raczej na 90%nic tam nie masz

Posted

jednak tył dziala, a z przodu mowicie nie ma glosnikow? to po co Audi daje maskownice? np w bmw jak nie masz wysokotonowych to jest zaslepka a nie kratka ( maskownica) ;p

edit

wlasnie bylem w aucie i w ustawieniach DSP jest driver i simmetic?, wie ktoś z uzytkownikow o co chodzi oraz opcja GALA ON/OFF

ktorą opcje wlaczyc zeby bylo najbardziej efektownie :)

pozdrawiam

gala to jest automatyczne pogłaśnianie podczas jazdy. tzn im szybciej jedziesz tym głośniej radio gra.. ja to wyłączyłem, bo na banie nawet na 1 nie dało się usiedzieć w aucie..