Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nie działające głośniki wysokotonowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działają mi głośniki w "lusterkach" tzw. syczki, wszystkie inne chodzą, jest możliwe, że coś jest pokombinowane w ustawieniach,

czy raczej kabelki są winne lub głośniki zjarane?

Opublikowano
  • Autor

dzięki, nie wiedziałem, troche dziwnie, w b6 w tym miejscu były, ale nie było tych w podszybiu co w B8 więc może tak to załatwili :)

Opublikowano
  • Autor

nie mam Banga.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

podlacze sie pod temat, mi sie wydaje, ze wysokotonowe w drzwiach z przodu i tylu nie dzialaja, naglosnienie mam nie znam nazwy-11 glosnikow z DSP

Opublikowano

witam

podlacze sie pod temat, mi sie wydaje, ze wysokotonowe w drzwiach z przodu i tylu nie dzialaja, naglosnienie mam nie znam nazwy-11 glosnikow z DSP

z tyłu występują przy każdym nagłośnieniu. Z przodu w drzwiach głośniki wyskotonowe występują tylko przy nagłośnieniu B&O.

Ustaw bass na minimum, wysokie na max i może coś usłyszysz. jak nie to drugie wyjście. Zdjąć boczek i sprawdzić kable. Jeśli połączenia są ok to pozostaje laryngolog

:hi:

Opublikowano

jednak tył dziala, a z przodu mowicie nie ma glosnikow? to po co Audi daje maskownice? np w bmw jak nie masz wysokotonowych to jest zaslepka a nie kratka ( maskownica) ;p

edit

wlasnie bylem w aucie i w ustawieniach DSP jest driver i simmetic?, wie ktoś z uzytkownikow o co chodzi oraz opcja GALA ON/OFF

ktorą opcje wlaczyc zeby bylo najbardziej efektownie :)

pozdrawiam

Edytowane przez patryk.patryk

Opublikowano

Kolego te maskownice sa zslepkami, tam nie ma siateczki tylko pełny plastik, raczej na 90%nic tam nie masz

Opublikowano

jednak tył dziala, a z przodu mowicie nie ma glosnikow? to po co Audi daje maskownice? np w bmw jak nie masz wysokotonowych to jest zaslepka a nie kratka ( maskownica) ;p

edit

wlasnie bylem w aucie i w ustawieniach DSP jest driver i simmetic?, wie ktoś z uzytkownikow o co chodzi oraz opcja GALA ON/OFF

ktorą opcje wlaczyc zeby bylo najbardziej efektownie :)

pozdrawiam

gala to jest automatyczne pogłaśnianie podczas jazdy. tzn im szybciej jedziesz tym głośniej radio gra.. ja to wyłączyłem, bo na banie nawet na 1 nie dało się usiedzieć w aucie..