baseon Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam wszystkich Takie to życie mam fajne że po przygodzie z awaryjnym 1.5 DCI Megane II Sedan (niestety wtryski siadają na potęgę) I obwieszczeniem przez moją Kochaną Żonę że będziemy mieć córkę (już jest na świecie zdrowa i silna !) Wybór był zdecydowany padło na A4 B6 1.9 AVF TDI koniecznie w kombi i tak w lutym tego roku nabyłem w Lublińcu stała na zimówkach - uroku trochę brakowało ale za to auto przedstawiane przez właściciela od strony technicznej okazało się bez awaryjne. Krótko o moim nabytku: A4 1.9 AVF TDI Rok 30/08/2002 Kolor LY7Q Atlas Grey Przebieg na stan dzisiejszy 276 000 Co udało mi się odczytać 4UE Poduszka powietrzna dla kierowcy i pasażera na przednim fotelu 8UD Radio Concert 2 3Q6 Trzy zagłówki tylne 3NZ Tylne siedzenie oparcie częściowo składane VJ1 Zderzaki Wzmocnione 3FE Szyberdach suwany/uchylny elektrycznie z roletą 3S1 Szyny dachowe Jasne 3L3 Ręczna regulacja wysokości przednich foteli 3C7 3 punktowy pas środkowy tylnej kanapy 4A3 Ogrzewanie foteli przednich, oddzielnie dla każdego fotela FC1 Instalacja spersonalizowana bogatsze wyposażenie 1BV Sportowe zawieszenie/amortyzacja 4X3 Boczna poduszka powietrzna z przodu z kurtyną powietrzną 4K4 Zamek centralny kontrolowany radiowo 4KC Okna boczne i tylne ze szkła z izolacją tremiczną 3X1 Funkcja "Load-Trough" z pokrowcem na narty 1G3 Koło zapasowe ze stopów lekkich z oryginalnymi oponami 9VD Głośnik aktywny E4J "S-LINE" 6XD Lusterka zewnętrzne - elektrycznie regulowane i ogrzewane 0TD Przednie i tylne wykładziny podłogowe 1ML Kierownica sportowa z wykończeniem w skórze 9ZF Przygotowanie telefonu komórkowego z obsługą bezdotykową 6R2 Gruszka dźwigni zmiany biegów ze skóry 6Q2 Skórzna gałka/uchwyt zmiany biegów 1D0 Bez haka holowniczego 6PC Skórzany uchwyt dźwigni hamulca ręcznego 8JG Światło przednie z lampą wyładowczą, do jazdy prawostronnej 8Q3 Automatyczna dynamiczna regulacja świateł przednich(podczas jazdy bez ingerencji kierowcy) 9T1 Ogrzewanie dysze przedniej wycieraczki 5TG Wkładki dekoracyjne aluminiowe, matowe U2A Zestaw wskaźników z zegarkiem radiowym, tachometrem, licznikiem dziennego przebiegu i prędkościomierzem 4R5 Przednie okna z regulacją elektryczną z wyłącznikiem awaryjnym, tylne otwierane mechanicznie 4GH Szyba przednia ze szkła z izolacją termiczną, z osłoną przeciwsłoneczną (poprzednik szybę wymieniał na nordglas) PSV Ogrzewane siedzenia przednie PX1 Xenony Audi 7P1 Podparcie lędźwiowe w przednich fotelach regulowane ze wspomaganiem 9Q2 Wyświetlacz wielofunkcyjny/komputer samochodowy z modułem check control WQS S-line Sport Pakiet Plus rozwinięcie niebawem
Rekomendowane odpowiedzi