Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwne pikanie przy lewej tylnej lampie avant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zaskoczyła mnie moja eska dziwnym pikaniem przy tylnej lewej lampie, pikało przez 10 sekund potem cisza i tak przez 20 minut, miałem otwarte auto, puszczone szyby przód tył i uchylony szyber, po zamknięciu auta przestało, zakładam że to coś w rodzaju przypomnienia że coś jest otwarte ale co?

Panowie to się robi coraz bardziej irytujące, dochodzi z okolic subwoofera, na początku przestawało pikać jak zamknąłem albo otworzyłem auto a teraz jest non stop :kwasny: subwoofera działa głośniki działają

Edytowane przez Mortiis

Opublikowano

Witam, wczoraj zaskoczyła mnie moja eska dziwnym pikaniem przy tylnej lewej lampie, pikało przez 10 sekund potem cisza i tak przez 20 minut, miałem otwarte auto, puszczone szyby przód tył i uchylony szyber, po zamknięciu auta przestało, zakładam że to coś w rodzaju przypomnienia że coś jest otwarte ale co?

Panowie to się robi coraz bardziej irytujące, dochodzi z okolic subwoofera, na początku przestawało pikać jak zamknąłem albo otworzyłem auto a teraz jest non stop :kwasny: subwoofera działa głośniki działają

Nagraj filmek i wrzuc.

Opublikowano
  • Autor

Wrzucam filmik

Opublikowano

A nie masz kolego przypadkiem autoalarmu? oryginalnie?

Bo jezeli masz, to jest to wskazówka, że działanie alarmu może być ze względu na słaby akumulator zakłócone. Sprawdz w jakiej kondycji masz akumulator.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

Alarmu nie mam, tylko centralny z pilota chociaż w boczku kierowcy mam dwa guziki do odłączenia alarmu jak ktoś w środku lub przy transporcie.

Opublikowano

Alarmu nie mam, tylko centralny z pilota chociaż w boczku kierowcy mam dwa guziki do odłączenia alarmu jak ktoś w środku lub przy transporcie.

To jest właśnie alarm. Podładuj aku i zobacz czy zniknie.

Opublikowano
  • Autor

Ok dzięki zaraz sprawdzę :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w innym aucie kiedyś miałem podobnie, akus był na wykończeniu i co niektóre rzeczy swirowaly, z tym ze do tego stopnia ze w nocy alarm sie uruchamiał i centralny drzwi otwierał....

Sprawdzałeś już co i jak???