greg3219 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Posiadam Audi a4 b5 1.8 20v z roku 1996 chce uruchomic klime i tu jest problem ze spręzarki wychodzi zielony kabel ale nie jest podlaczony i niewiem gdzie powinien byc podlaczony poprzedni wlasciciel mial stluczke i po robocie fachowca brak wtyczki do podlaczenia,moze mi ktos pomoze i wyjasni z kture wiazki powinna wychodzic owa wtyczka moze jakies zdjecie dziekuje za kazdą pomoc.
Grztom Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 nie pamietam dokladnie ale cos mi sie kojarzy ze ten kabel idzie przodem i pod zbiorniczkiem płynu wspomagania wchodzi do grubszej instalacji ale to nie na 100%
greg3219 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Opublikowano 20 Lipca 2015 Racja tak jest tylko u mnie jest problem poniewaz sa tam przewody poobcinane i teraz musze je polaczyc i chcialbym sie dowiedzieć jakie kolory do czego idą
mati101086 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Kolego tez mam problem z kablem idącym od sprężarki klimatyzacji od początku nie był nigdzie wpiety może ktoś pomoże Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi