turbobastard Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 mysle ze ten post bedzie pomocny zanim bedziecie wiercic dziury i ciac blachy http://www.a4-klub.pl/smf/all_padl_centralny_zamek-t101602.0.html
piotros89 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 posiadam problem zablokował się zamek od klapy bagażnika. Jak przekręcam kluczyk to słychać jak chodzi zamek. Co zrobić ?
Pandzior Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 posiadam problem zablokował się zamek od klapy bagażnika. Jak przekręcam kluczyk to słychać jak chodzi zamek. Co zrobić ? Czytać!
dominikkk_ Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Witam. Ma ktoś jakieś zdjęcie tego zamka? Pod lewą lampką podświetlenia tablicy mam dostęp. Ktoś chyba już kiedyś coś kombinował. Tylko nie wiem teraz co dalej. Jakimś drucikiem coś pchnąć czy pociągnąć?
.komornik. Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 u mnie był ten sam problem z tym że siedzenie tylne nie rozkładanie. do tego przy wciskaniu zamka klapy blokował się i nie odbijał. Sprawę załatwił olej maszynowy + wd40. Wlejcie do zamka (bez oszczędzania) jedna osoba próbuje przy klapie guzikiem a 2 przy drzwiach zamyka centralny i otwieram. mi sie tak udało chyba za 40 razem otworzył się. może komuś też się tak uda. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi