misiek5008 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam, mam ogromny problem z MMI 2G w mojej Audi chciałem dzisiaj wgrać polskie menu i podczas wgrywania zatrzymało sie na 19% i nie chciało iść dalej, próbowałem cofnąć i jeszcze raz a po chwili zaczął jakby szukać nowego softu. Myślałem że wrzucę mu płytę z softem 5150 lub 5570 i załapie ale nic, nie może znaleźć pliku metainfo. Może nagrywam płyty w złym formacie czy co? Na ekranie mam coś takiego: Proszę Was o szybką pomoc bo auto potrzebne na jutro... Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 a jakies błedy były z zmieniarce wczesniej ? nic sie nie przycinało ? ORI soft i ruszy
misiek5008 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Skąd wziąć ori soft, i który użyć? A czy wcześniej były problemy ze zmieniarką to nie wiem, dopiero kupiłem to auto.
misiek5008 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 soft w ASO to koszt 35 pln dzięki za podpowiedzi, naprowadziłeś mnie na dobry trop ściągnąłem wersję 5150 z innego źródła i poszło wszystko chodzi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi