wojtek901218 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam mam problem prawdopodobnie z dyferencjałem w audi a4 b5 1.8quattro. Otóż przy niewielkich prędkościach jest cicho i fajnie, natomiast przy mniej więcej 40km/h zaczyna strasznie huczeć z tyłu z lewej strony. Na początku myślałem że to łożysko z koła, ale z tym jest ok. Tak więc tutaj pojawia się pytanie, czy ktoś z Was już się z czymś takim spotkał i jak sobie z tym poradził?
szper11 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Sprawdź dokładnie czy to nie łożysko. Ja miałem też taki przypadek i obawiałem się że to dyfer a okazało sie że jednak łożysko w prawym tylnym kole.
wojtek901218 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Łożysko to nie będzie, bo jakis czas temu pewien mechanik oglądał ten dyfer, coś tam porobił, skasował jak za zboże i na jakiś miesiąc był spokój. Ale potem znów to samo, więc łozysko odpada.
beny2303 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Popieram, bo dyferencjał to gruba sprawa!
Romeck Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Skoro twierdzisz ze to dyfer bo juz wczesniej byly z nim kłopoty to o co jeszcze pytasz? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi